Redactia.ro
Home » Monden » Prima imagine cu noul bărbat din viața Biancăi Drăgușanu! Cu cine s-a cuplat blondina

Prima imagine cu noul bărbat din viața Biancăi Drăgușanu! Cu cine s-a cuplat blondina

Bianca Drăgușanu nu-și mai ascunde sentimentele

Bianca Drăgușanu ia din nou prin surprindere. În timp ce se zvonește că ar avea o nouă relație cu miliardarul turc Cengiz Şıklaroğlu, ea a postat pe Instagram o imagine cu un alt bărbat care pare iubitul ei.

Prima imagine cu noul bărbat din viața Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu iubește din nou! Dacă mulți așteptau anunțul unei relații cu Cengiz Şıklaroğlu, miliardarul turc, iată că postările sale de pe Instagram dovedesc contrariul. De ceva timp, Bianca Drăgușanu punea imagini cu un tânăr brunet căruia nu îi arăta chipul, însă acum a dezvăluit cine este noul bărbat din viața ei, informează cancan.ro

Foto: Instagram

În imagine se poate vedea cum cei doi îndrăgostiți se află la un restaurant de lux și au luat micul dejun împreună. De altfel, bărbatul pare că s-a retras pentru câteva minute să vorbească la telefon, iar Bianca Drăgușanu a profitat de moment și l-a fotografiat. La postare, blondina a scris ”Bună dimineața!”

Bianca Drăgușanu recunoaște că a fost bătută de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut o relație tumultoasă. Dacă mult timp s-a ferit să dea explicații publice despre violențele prin care a trecut, acum blondina a recunoscut totul printr-o conversație telefonică potrivit Spynews. Ea i-a reproșat omului de afaceri să nu o mai caute deoarece a îndurat suficient bătăile în cei doi ani de relație. Mai mult, i-a reamintit acestuia că el are o relație cu Daria Radionova.

”Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, i-a  reproșat Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi, fostul ei soț.

Surse apropiate lui Alex Bodi au mărturisit că Bianca Drăgușanu a îndurat bătăile lui Alex Bodi pentru că acesta o manipula cu filmulețe cu ei doi, în ipostaze intime. El o amenința că le va face publice.

”Motivul pentru care Bianca Drăgușanu accepta să fie lovită de Alex consta și în faptul că acesta ar fi deținut câteva înregistrări video, filmări cu ea în intimitate, cu care o tot amenința că le va face publice. Prin urmare, Cengiz Şıklaroğlu îi interzice lui Bodi să o mai caute sau să se mai insinueze în viaţa Biancăi. Mesajul, care i-ar fi ajuns lui Bodi prin diverşi interpuşi, i-ar fi zgândărit zdravăn orgoliul controversatului om de afaceri din Mediaş, cu contracte în diverse colţuri ale lumii”, au declarat pentru impact.ro, surse din apropierea lui Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu, probleme de sănătate

Bianca Drăgușanu are probleme de sănătate. Ea a dezvăluit, fanilor, pe Instagram, că se confruntă cu căderea părului.

”Căderea părului este o problemă care nu trebuie neglijată, mai ales când avem la îndemână produse care ajută la regenerarea acestuia. Eu folosesc produse”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: