Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu nu-și mai ascunde sentimentele! Ce mesaj i-a transmis pentru turcului Cengiz Şıklaroğlu

Bianca Drăgușanu nu-și mai ascunde sentimentele! Ce mesaj i-a transmis pentru turcului Cengiz Şıklaroğlu

GALERIE FOTO (3) Bianca Drăgușanu nu-și mai ascunde sentimentele

Bianca Drăgușanu nu-și mai ascunde sentimentele! Blondina i-a transmis milionarului turc Cengiz Şıklaroğlu un mesaj puternic pe rețelele de socializare. 

Bianca Drăgușanu nu-și mai ascunde sentimentele

Chiar dacă nu a vrut să confime până acum, Bianca Drăgușanu a demonstrat că ea și milionarul turc există ceva mai mult decât o prietenie. Recent, fosta prezentatoare TV i-a transmis un mesaj care vorbește de la sine, prin intermediul rețelelor de socializare.

Bianca Drăgușanu a făcut o declarație oficială despre sentimentele pe care le poartă pentru turcul Cengiz Şıklaroğlu. Aceasta i-a transmis acestuia un mesaj pe Instagram, care lasă să se înțeleagă că bărbatul este o persoană extrem de importantă în viața ei, potrivit spynews.ro.

Bianca Drăgușanu nu-și mai ascunde sentimentele! Diva a scris pe un mesaj puternic în câteva story-uri postat pe contul ei de Instagram. Textul ”The light of my life” a apărut pe două filmări din timpul apariției turcului în platoul Antena Stars. De asemenea, fosta lui Alex Bodi l-a și etichetat pe Cengiz Şıklaroğlu în postări.

Mai mult, vedeta a postat imagini în care poartă un inel pe care scria „baby girl”. De data aceasta, fosta lui Alex Bodi l-a etichetat pe milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu.

Biancă Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțiti definitiv

Biancăi Drăgușanu îi merge foarte bine după despărțireade afaceristul Alex Bodi. Diva și-a achiziționat recent două mașini de lux, un Rolls Royce și un GLE Coupe.Fosta prezentatoare Kanal D și omul de afaceri au avut o relație plină de urcușuri și coborâșuri. S-au iubit pătimaș, iar dragostea lor a fost marcată de multe momente frumoase, inedite, dar și de amintiri dureroase, cu bătăi, certuri scandaloase în public și în privat.

În luna sepembrie, cei doi amorezi și-au spus adio definitiv, după ce Bianca Drăgușanu a aflat că Alex Bodi avea o relația cu Daria Radionova, o moldoveancă care locuiește în Londra. Nu a durat mult, iar afaceristul a fost săltat de mascați chiar de la vila lui luxoasă și arestat pentru complicitate într-un dosar de proxenetism.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: