Redactia.ro
Home » Monden » Ce cadou inedit a primit Bianca Drăgușanu de la Cengiz Şıklaroğlu! Turcul e hotărât s-o cucerească

Ce cadou inedit a primit Bianca Drăgușanu de la Cengiz Şıklaroğlu! Turcul e hotărât s-o cucerească

De când s-a despărțit de Alex Bodi, în showbiz se zvonește că Bianca Drăgușanu este împreună cu turcul Cengiz Şıklaroğlu. Deși nu s-a confirmat acest lucru, blondina pare că a primit un cadou inedit de la posibilul ei nou partner de viață.

Ce cadou inedit a primit Bianca Drăgușanu de la Cengiz Şıklaroğlu

Bianca Drăgușanu stârnește din nou rumoare în showbiz. Blondina apare tot mai des în preajma lui Cengiz Şıklaroğlu, turcul miliardar care se spune că i-ar fi iubit. Nu s-a confirmat acest lucru, dar Bianca s-a dat de gol pe Instagram că acesta i-a făcut un cadou inedit, informează Spynews. Bianca Drăgușanu și-a filmat mâna, iar pe deget avea un inel cu ”baby girl”. În filmare, surprinzător este că apare etichetat miliardarul Cengiz Şıklaroğlu.

Alex Bodi, gelos pe Cengiz Şıklaroğlu

Tot potrivit sursei menționate anterior, după ce a aflat zvonurile, dar și că este plecată în Turcia alături de câțiva prieteni pentru a se vedea cu turcul extrem de bogat, Alex Bodi a pus mâna pe telefon, din penitenciar, și l-a rugat pe un prieten să-i facă legătura cu fosta lui soție. Odată ce i-a auzit vocea Biancăi Drăgușanu, în contextul în care el are o nouă iubită, Daria Radionova , Alex Bodi a început să o tragă la răspundere pe fosta asistentă TV.

„Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu … ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii…”, i-a spus Alex Bodi Biancăi la telefon.

Bianca Drăgușanu i-a negat zvonurile legate de relația cu celebrul turc și i-a reamintit fostului ei iubit că el este împreună acum cu Daria Radionova. Bodi, însă, i-a reproșat că nu luptă pentru dragostea lor.

„Şi încă un lucru ţin să ţi-l spun: tu, dacă erai femeia şmecheră care mă iubea, tu trebuia să demonstrezi acum! Ţi-am zis de mult că o să se întâmple asta? Mi-ai zis: „O să fiu singura femeie pe care te poţi baza!”. Nu o să fii. Uite, s-a întâmplat… Şi dacă eram în situaţia în care eram, ascultă-mă, şi dacă eram în situaţia în care eram, tu trebuia să te lupţi ca să îmi demonstrezi mie… dacă tot crezi în iubiri şi telenovele..”, a mai spus Bodi la telefon.

De altfel, Bodi, nervos din cale afară, a ținut să facă și o amenințare la adresa lui Cengiz Şıklaroğlu.

„Transmite-i prietenului tău că nu trebuie să mă găsească el, eu când ies, o să mă duc eu la el. Ca ultima dată. Vorbeşte ca p… alea. E o p…., nu gangster. Hai, scuză-mă că-ţi zic. Dacă tu eşti femeia care trebuia să fie, erai altfel”, a încheiat Alex Bodi apelul.

Cine este Cengiz Siklaroglu și ce relație are cu Bianca Drăgușanu

Foto: Cengiz Şıklaroğlu, posibilul partener al Biancăi Drăgușanu

Are Cengiz Şıklaroğlu o relație cu Bianca Drăgușanu?

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Cengiz Şıklaroğlu a oferit un răspuns misterios: „Bianca este diferită. Bianca este o româncă periculoasă”, a spus Cengiz Şıklaroğlu.

Ce au răspuns Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu când au fost întrebați dacă sunt împreună: „Este o româncă periculoasă”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: