Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu s-a fotografiat complet goală! Bărbații au fost hipnotizați

Bianca Drăgușanu s-a fotografiat complet goală! Bărbații au fost hipnotizați

GALERIE FOTO (2) Bianca Drăgușanu s-a fotografiat complet goală! Bărbații au fost hipnotizați

Bianca Drăgușanu s-a fotografiat complet goală și a postat imaginea pe contul ei de Instagram. Poza a încins imaginația bărbaților, iar fanii sunt curioși cine a fost cel care a imortalizat momentul. 

Bianca Drăgușanu s-a fotografiat complet goală

Bianca Drăgușanu a publicat astăzi o fotografie care a umit pe toată lumea. Fosta prezentatoare TV a renunțat la haine și s-a acoperit doar cu un cearșaf alb, care i-a lăsat la vedere formele apetisante. Având în vedere că blondina este singură, urmăritorii s-au întrebat cine a imortalizat momentul.

Bianca Drăgușanu s-a fotografiat complet goală! La descrierea pozei, creatoarea de modă a dezvăluit un mic secret pe care l-a ținut ascuns până acum. Fosta soție a lui Alex Bodi a dezvăluit că urmează să vorbească despre un proiect nou la care a lucrat în mare discreție, potrivit cancan.ro.

Bianca Drăgușanu arată spectaculos la 38 de ani. Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și nu se sfiește să-și arate corpul perfect pe rețelele de socializare. Ultima ei fotografie a stârnit reacții în rândul bărbaților, care au rămas uimiți când au văzut că Bianca Drăgușanu s-a fotografiat complet goală.

Bianca Drăgușanu s-a fotografiat complet goală

Bianca Drăgușanu este o femeie singură

Bianca Drăguşanu a trecut prin multe relații de-a lungul timpului. Majoritatea încă au în minte apariția sa disperată la emisiunea „Din Dragoste”, moment în care tânjea din nou clipe de iubire alături de bărbatul care a făcut-o să simtă dragostea pentru prima dată.

Chiar dacă are lumea la picioare, Bianca Drăgușanu duce lipsă de iubire și se simte neapreciată de cei din jur și mai ales de bărbații cu care a avut relații de-a lungul timpului. La începutul carierei sale Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în timp ce făcea dragoste în mare cu designerul Cătălin Botezatu. Cei doi s-au afișat peste tot împreună și își jurau iubire veșnică. Bote a ajuntat-o foarte mult pe Bianca și nu se oprea din a-i face cadouri frumoasei sale iubite, pe care o trata ca pe o regină.

Bianca Drăgușanu s-a fotografiat complet goală! Totul a fost bine și frumos, până când blondina l-a lăsat pe Botezatu pentru Adrian Cristea. Această poveste de dragoste a fost una năbădăioasă, cu multe despărțiri și împăcări. Ulterior, blondina s-a cuplat cu prezentatorul de la rubrica meteo, Victor Slav.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au avut o căsnicie destul de complicată. Blondina a plecat la Paris cu fostul ei iubit, Adrian Cristea, în timp ce era căsătorită cu Victor Slav. Cu toate acestea, Victor și Bianca au continuat să aibă o relație chiar și după finalizarea divorțului. În plus, ei au ales să facă un copil. Cei doi au împreună o fetiță care a rămas în custodia Biancăi.

Ulterior, vedeta s-a cuplat cu omul de afaceri Alex Bodi. Între Bianca și Alex Bodi au avut loc numeroase scandaluri, în urma cărora blondina ar fi încercat să se sinucidă, luând un pumn de pastile. În spațiul public au apărut informații potrivit cărora Bianca ar fi fost lovită în repetate rânduri de Alex Bodi. Relația cu afaceristul s-a terminat recent, iar cum, Bianca este din nou singură.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: