Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu are probleme de sănătate. Declarațiile șocante făcute de fosta iubită a lui Bodi

Bianca Drăgușanu are probleme de sănătate. Declarațiile șocante făcute de fosta iubită a lui Bodi

GALERIE FOTO (2) Bianca Drăgușanu are probleme de sănătate

Bianca Drăgușanu are probleme de sănătate. Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute prezențe feminine din România, dar cu toate astea, puțină lume știe că vedeta se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Blondina le-a vorbit fanilor săi pe rețelele de socializare despre acest lucru.

Bianca Drăgușanu are probleme de sănătate. Declarațiile șocante făcute de fosta iubită a lui Bodi

Bianca Drăgușanu are probleme de sănătate. Bianca Drăgușanu a devenit cunoscută după ce a fost într-o relație cu designerul de modă, Cătălin Botezatu, dar și în urma relațiilor cu Victor Slav și fostul fotbalist Adi Cristea. În ultimele lunii aceasta a fost în atenția presei din cauza relației pe care a avut-o cu afaceristul Alex Bodi. Cei doi au avut o căsnicie plină de năbădăi, care s-a sfârșit în urmă cu două luni. De asemenea, fizicul său unic le-a atras întotdeauna atenția curioșilor.

Cu toate astea, puțină lume știe că Bianca Drăgușanu are probleme de sănătate. Bianca este urmărite de mii de utilizatori pe rețelele de socializare, iar vedeta nu se sfiiește să îi țină la curent pe aceștia cu tot ce se întâmplă în viața ei. Blondina obișnuiește să posteze des imagini sau filmulețe și să le spună internauților despre tot ce este nou.

Recent, vedeta le-a vorbit fanilor săi despre problemele de sănătate pe care le are. Mai exact, Bianca le-a spus urmăritorilor săi că are probleme cu căderea părului, motiv pentru care a decis să ia măsuri. BLondina a spus că deja folosește câteva produse speciale, în speranța că va avea rezultate bune. „Căderea părului este o problemă care nu trebuie neglijată, mai ales când avem la îndemână produse care ajută la regenerarea acestuia. Eu folosesc produse”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Bianca Dragusanu are probleme cu caderea parului

Bianca Drăgușanu, relație specială cu turcul Cengiz Şıklaroğlu

În ultima perioadă s-a speculat foarte mult că Bianca Drăgușanu ar avea o relație de iubire cu turcul Cengiz Şıklaroğlu. Mai mult, se spune că Alex Bodi ar fi sunat-o din închisoare pe focoasa blondină pentru a-i da explicații în legătură cu Cengiz. Cei doi au negat că ar avea o relație de iubire, dar gesturile vedetei din România îi fac pe oameni să se gândească la altceva. Deși s-a despărțit de Alex Bodi, Bianca pare mai fericită ca niciodată. Cel puțin asta se observă din story-urile pe care le postează pe Instagram.„Sunt iubită, sunt binecuvântată” se arată pe mai multe filmulețe în care Bianca se arată liniștită și fericită. De asemenea, Bianca a postat în dreptul unui clip în care Cengiz apare la televizor, „The light of my life’ – „Lumina din viața mea’, semn că între cei doi există o relație specială. Potrivit unor întregistrări obținute de Spynews.ro, Bodi i-ar fi cerut socoteală Biancăi că are o relație cu milionarul turc. „Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu … ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii…’, i-ar fi transmis Alex Bodi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: