Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi, primele declarații după ce a ieșit din arest: ”Adevărul va ieși la iveală”

Alex Bodi, primele declarații după ce a ieșit din arest: ”Adevărul va ieși la iveală”

Alex Bodi a făcut primele declarații după ce a fost eliberat și plasat în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile. Alex Bodi se consideră nevinovat și spune că are încredere că justiția din România va face dreptate.

Alex Bodi, primele declarații după ce a ieșit din arest

Alex Bodi a reușit să iasă în cele din urmă din închisoare și să se bucure de sărbătorile de iarnă, alături de iubita sa, Daria Radionova. Alex Bodi făcut primele declarații din arestul la domiciliu. El se consideră nevinovat și spune că adevărul va ieși la iveală, informează Spynews.

Odată cu plasarea în arestul la domiciliu, Alex Bodi și-a creat și un nou cont de Instagram. El a ținut să mulțumească prietenilor săi de afaceri care nu s-au îndoit de el, dar și tuturo celor care i-au transmi mesaje frumoase de sărbători.

”Bună seara. Aș vrea să vă informez că acesta este noul meu cont de Instagram. Pe această cale țin să vă mulțumesc, mai ales acum, în pragul sărbătorilor de iarnă tuturor celor care mi-ați transmis gânduri frumoase, celor care mi-ați fost alături, prietenilor mei, familiei mele, persoanelor iubite care m-au sprijinit, dar nu și în ultimul rând, partenerilor mei de afaceri, care nu s-au îndoit niciun moment de mine”, a mai spus Alex Bodi pe Instagram.

Alex Bodi alături de câinele său.

Alex Bodi: ”O să-mi demonstrez nevinovăția”

Alex Bodi a mai precizat că o să-și demonstreze nevinovăția în dosarul în care este acuzat de proxenetism, șantaj, tragic de persoane, constituire a unui grup infracțional.

”Cu acest motiv promit, la rândul meu, că o să-mi demonstrez nevinovăția. Am încredere că justiția din România o să își facă treaba și tot adevărul va ieși la iveală. Încă o dată, vreau să vă mulțumesc din suflet tututor”, a mai scris Alex Bodi pe Instagram.

Cum justifică avocatul lui Alex Bodi plasarea acestuia în arest la domiciliu

Avocatul lui Alex Bodi a explicat plasarea afaceristului în arest la domiciliu. Eliberarea din arestul din penitenciar are legătură cu actele de urmărire.

”În primul rând am cerut și s-a atașat la dosar la Curtea de apel ceea ce nu exista la tribunal. Toate actele de urmărie penală pe care procurorii DIICOT le-au efectuat în perioada în care domnul Bodi a fost în arest preventiv și s-a dovedit că în legătură cu activitățiile desfășurate, în afara unei simple declarații de martor pe care DIICOT a luat-o, legea în ceea ce îl privește pe domnul Bodi Alexandru DIICOT-UL nu a mai făcut nimic. Or să ții o lună de zile fără să faci acte de urmărire penală publică la o persoană e destul de jenant.”, a declarat avocatul lui Alex Bodi.

Chiar dacă se află în arest la domiciliu, Alex Bodi poate fi vizitat de cele două fiice ale sale. Amintim că în luna noiembrie, Alex Bodi a fost arestat, fiind acuzat el și nașul său, Adrian Tâmplaru pentru șantaj, proxenetism, constituire a unui grup infracțional și trafic de persoane. Grupul infracțional era format din 18 indivizi care cucereau fete din mediul online prin metoda LoverBoy și după ce începeau relații cu ele le obligau să practice prostituția. Totul se întâmpla în cluburi din străinătate, în țări precum: Germania, Italia, Anglia, Austria sau Cehia. Fetele care se opuneau erau grav bătute. Ele trebuiau să obțină anumite sume de bani, mii de euro, pentru a le oferi infractorilor. Cu banii, infractorii își cumpărau mașini scumpe, case de lux, restaurante, hoteluri și chiar castele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: