Redactia.ro
Home » Monden » De ce a îndurat Bianca Drăgușanu bătăile lui Alex Bodi. Cu ce o are acesta la mână

De ce a îndurat Bianca Drăgușanu bătăile lui Alex Bodi. Cu ce o are acesta la mână

GALERIE FOTO (3) Alex Bodi o vrea înapoi pe Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au îngropat securea războiului. Deși s-au despărțit, iar blondina refuză să mai aibă o relație cu el, Bodi încă își dorește să o recucerească pe cea care i-a fost soție. Este mai complicat de această dată, însă, și nu doar din cauza faptului că se află sub arest ci și pentru că între ei a intervenit miliardarul turc Cengiz Şıklaroğlu. Între timp, s-a aflat motivul pentru care Bianca Drăgușanu a îndurat bătăile lui Alex Bodi și cu ce o are acesta la mână.

De ce a îndurat Bianca Drăgușanu bătăile lui Alex Bodi

Noi detalii ies la iveală din relația Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi. După ce Bianca Drăgușanu a recunoscut într-un apel telefonic că a fost bătută de așa zis-ul om afaceri, acum surse din anturajul lor au dezvăluit motivul pentru care blondina a suportat violența din partea fostului partener, dar și cu ce acesta o avea la mână. Mai mult, lucrurile se complică cu atât mai mult, cu cât între ei a intervenit și miliardarul turc, Cengiz Şıklaroğlu.

Apropiații lui Alex Bodi au mărturisit că turcul vrea să îi cucerească inima Biancăi Drăgușanu, drept urmare i-ar fi comunicat chiar acest lucru fostului ei soț. Tot apropiații spun că Bodi o șantaja pe Bianca cu niște filmulețe în ipostaze intime dintre ei, iar blondina a preferat să fie lovită, decât ca acele filmări să fie făcute publice.

”Turcul i-ar mai fi comunicat lui Bodi că îşi doreşte să o recucerească pe blondină. Motivul pentru care Bianca Drăgușanu accepta să fie lovită de Alex consta și în faptul că acesta ar fi deținut câteva înregistrări video, filmări cu ea în intimitate, cu care o tot amenința că le va face publice. Prin urmare, Cengiz Şıklaroğlu îi interzice lui Bodi să o mai caute sau să se mai insinueze în viaţa Biancăi. Mesajul, care i-ar fi ajuns lui Bodi prin diverşi interpuşi, i-ar fi zgândărit zdravăn orgoliul controversatului om de afaceri din Mediaş, cu contracte în diverse colţuri ale lumii”, au declarat pentru impact.ro, surse din apropierea lui Alex Bodi.

Tot potrivit acestora, Alex Bodi s-a schimbat la față atunci când a primit mesajul de la turc.

”Nu mai departe de jumătatea acestei luni, Alex Bodi ar fi reuşit să vorbească la telefon cu Bianca Drăgușanu care, nu doar că l-a respins, ci ar fi prelungit destul de mult discuţia, așă că și el rămâne în cărți, în lupta pentru inima ei”, au mai declarat sursele respective.

Alex Bodi, destin similar cu al turcului Cengiz Şıklaroğlu

Cengiz Şıklaroğlu și Alex Bodi au destine similare. Turcul și-a pierdut soția la rândul lui, asemeni lui Bodi. Doar că, în ceea ce privește modul cum a pierdut-o, lucrurile se schimbă. În timp ce el era închis într-un penitenciar din Rusia a aflat că soția lui nu a mai suportat durerea de a-l ști departe de ea și și-a pus capăt zilelor. Asta în timp ce aștepta un copil.

Bianca Drăgușanu a recunoscut bătaia primită de la Alex Bodi

Potrivit Spynews, Bianca Drăgușanu i-a reproșat lui Alex Bodi, la telefon, că a bătut-o pe tot parcursul celor doi ani de relație, de aceea nu mai vrea să se reîmpace cu el.

”Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, i-a  reproșat Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi, fostul ei soț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: