Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu ar urma să-i dăruiască lui Gabi Bădălău gemeni. Cine a dat-o de gol

Bianca Drăgușanu ar urma să-i dăruiască lui Gabi Bădălău gemeni. Cine a dat-o de gol

GALERIE FOTO (6) Bianca Drăgușanu s-a amuzat copios pe seama lui Gabi Bădălău după ce și-a editat pozele pe Instagram: „Fiind un bărbat liber, văd că apelează la trucuri de femei ca să atragă atenția probabil”

Bianca Drăgușanu ar urma să-i dăruiască lui Gabi Bădălău gemeni. În urmă cu câteva zile au apărut informații cu privire la sarcina Biancăi Drăgușanu. Vedeta este într-o relație cu Gabi Bădălău, iar acum se zvonește că cei doi vor deveni părinți de gemeni.

Bianca Drăgușanu ar urma să-i dăruiască lui Gabi Bădălău gemeni. Cine a dat-o de gol

Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău de aproape doi ani, dar în tot acest timp, cei doi s-au certat și împăcat în nenumărate rânduri. Vestea că frumoasa blondină este însărcinată ține de câteva zile primele pagini ale tabloidelor. Totul ar fi ieșit la iveală la petrecerea organizată în apartamentul lui Bădălău. Mai multe domnișoare au fost invitate, iar vedeta a aflat despre acest lucru și a intrat peste petrecăreți în casă. Atunci fosta asistentă le-ar fi spus că este însărcinată. „Vouă nu v-a spus că sunt însărcinată?”. Până la acest moment, Bianca Drăgușanu nu a vrut să vorbească despre acest subiect. Ulterior, Gabi Bădălău a declarat că iubita lui nu este însărcinată. „Eu știu că, în acest moment, Bianca nu este însărcinată. Mai mult n-am de ce și ce să comentez”.

Potrivit Click!, Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată cu gemeni. Apropiații vedetei au declarat pentru sursa citată că este însărcinată, urmând să aducă pe lume gemeni. De asemenea, conform aceleași sursă, fosta asistentă tv ar fi avut 4 inseminări artificiale, pentru că ar fi cheltuit o avere. În total, iubita lui Gabi Bădălău ar fi dat peste 100.000 de euro pe inseminările artificiale, pe care le-a făcut la o clinică din Turcia. În cele din urmă, încercările sale par să fi dat roade, dar a ales să nu vorbească despre acesta lucru, momentan. În prezent, Bianca se află în vacanță în Dubai, alături de fiica și mama ei.

Bianca Drăgușanu, o sarcină pierdută cu Botezatu

Bianca Drăgușanu a devenit cunoscută pe vremea când avea o relație amoroasă cu Cătălin Botezatu. Cei doi au fost împreună câțiva ani și se pare că blondina a vrut să îl facă tătic pe celebrul creator de modă. Conform sursei de mai sus, Bianca ar fi pierdut o sarcină în timpul relației cu Botezatu și a vrut să îl rămână gravidă și cu Alex Bodi, dar cei doi s-au despărțit cu mare scandal.

În urmă cu ceva timp, fosta soție a lui Victor Slav declara că își mai dorește un copil. Bianca Drăgușanu are o fiică de cinci ani, din căsncia cu Victor Slav. Iubita lui Gabi Bădăău a declarat că vrea să devină mamă pentru a doua oară, după ce a petrecut ceva timp cu bebelușul unei cliente. „Uitasem cum e să ai un bebeluș așa mic în brațe. Vreau și eu acum. Vreau!”, a spus Bianca Drăgușanu în timp ce ținea în brațe bebelușul. Vedeta trăiește o poveste de dragoste complicată cu Gabi Bădălău de mai bine de un an. Cei doi au trecut prin multe despărțiri și împăcări, dar relația lor pare să meargă bine în prezent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: