Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Dragușanu, fără mască de protecție în avion. Cine a dat-o de gol

Bianca Dragușanu, fără mască de protecție în avion. Cine a dat-o de gol

GALERIE FOTO (2) Bianca Dragușanu, fără mască de protecție în avion

Bianca Dragușanu, fără mască de protecție în avion. Blondina a atras din nou atenția asupra ei! De această dată, Bianca Drăgușanu nu a respectat regulile impuse de autorităție în ceea ce privește pandemia. Cum a fost surprinsă vedeta în avion?

Bianca Dragușanu, fără mască de protecție în avion. Cine a dat-o de gol

Bianca Dragușanu, fără mască de protecție în avion. Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Blondina face ce face și atrage atenția publicului. Recent, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă fără mască de protecție în avion. Vedeta nu a ținut cont de reguli și s-a fotografiat fără mască. Aceasta a plecat împreună cu prietenele ei în Turcia, dar a uitat să-și pună masca de protecție.

Bianca fara masca de protectie in avion

Mai mult, din imagini se poate observa că niciuna dintre ele nu purta mască. Ulterior, gestul lor a fost criticat de internauți, punându-le la zid pe acestea. Nu este prima dată când Bianca este surprinsă fără mască de protecție. Însoțită la mall de fiica ei și Victor Slav, Bianca a fost fotografiată în timp ce se plimba nestingherită în centrul comercial fără mască de protecție.

Alex Bodi, despre relația cu Bianca Drăgușanu

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Alex Bodi a răspuns la toate întrebările. Omul de afaceri a negat că ar fi trimis-o pe Bianca Drăgușanu la produs, el însuși fiind acuzat de procurorii DIICOT de proxenetism. Alex Bodi ested acuzat că deține o rețea de trafic de prostituție de lux, asigurând și servicii de escortă. „Doamne ferește, niciodată. Sub nicio formă. Nici nu s-a pus problema de așa ceva. Bianca a fost cu mine, în doi ani de relație, un an jumate numai în vacanță. Nu există nici cea mai vagă urmă de discuție despre așa ceva”, a spus Alex Bodi, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

De asemenea, fostul soț al blondinei a mărturisit de ce a lovit-o. Alex Bodi a declarat că regretă momentele în care a agreasat-o pe Bianca. Acesta a dezvăluit că relația lor a fost una toxică și plină de angoase. Bodi a declarat că blondina obișnuia să-i vorbească urât când se certau din cauza geloziei, iar de multe ori aceasta sărea la bătaie. Deși susține că nu are nicio scuză pentru că a lovit-o, Alex Bodi consideră că gesturile sale au fost justificate. „În primul rând cred că nu am nicio scuză. Să compar forța unui bărbat de 110 kilograme. Dar să dau eu într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări. Pentru că un om calm, la locul lui, un om care nu-și dorește scandal sau violență, trebuie să fie provocat ca să recurgă la așa ceva.Majoritatea episoadelor noastre de ceartă au fost din cauza geloziei. E adevărat că și ea sărea la bătaie, iar eu nu aveam cum o menajez. Când tu ca femeie nu simți să mă tratezi ca pe un bărbat și vrei să te comporți cu mine de la egal la egal, eu încercam să te opresc. În rest, nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește”, a spus Alex Bodi.

Afaceristul a dat și un exemplu, spunând că blondina l-a înjurat de bunica lui care a decedat. „Ultima dată m-a înjurat de bunica mea care a murit și nu ai cum. Recunosc, nu mă pot numi bărbat, dar nu am bătut-o din plăcere sau să încerc să o domin. Niciodată. Au fost niște certuri, niște altercații între noi și escaladau într-un foc care nu mai putea fi controlat. Îmi pare rău, i-am spus și ei”, a mai spus afaceristul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: