Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu are o sosie brunetă. Cine este tânăra care-i seamănă leit

Bianca Drăgușanu are o sosie brunetă. Cine este tânăra care-i seamănă leit

GALERIE FOTO (3)

Bianca Drăgușanu este fără doar și poate o femeie deosebit de frumoasă. A devenit celebră datorită corpului său perfect și a transformării uimitoare prin care a trecut de la debutul său în televiziune, iar astăzi continuă să surprindă cu fiecare apariție a sa. În timp ce multe domnișoare din România și-ar dori să arate ca fosta prezentatoare de televiziune, există deja o persoană care a reușit această performanță. Nita Kuzmina este din Rusia, iar asemănarea dintre cele două este izbitoare. Ceea ce le diferențiază însă este culoarea părului, pe care rusoaica și l-a dorit brunet. 

Bianca Drăgușanu are o sosie brunetă. Cine este tânăra care-i seamănă leit

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră, care după multă muncă a reușit să ajungă o femeia puternică care mereu s-a visat. Începutul său a fost unul dificil, deoarece se confrunta cu kilograme în plus și o situație financiară modestă, dar cu multă ambiție a lăsat totul în urmă. A slăbit, și-a construit o carieră în televiziune, are propria afacere, este mamă, iar corpul său arată pur și simplu perfect.

Multe tinere și-au exprimat dorința de a arăta ca frumoasa blondă, dar foarte puține au reușit să ajungă în acel punct. Există însă o tânără care-i seamănă leit Biancăi, iar aspectul cel mai interesant al acestei povești este faptul că este rusoaică. Nita Kuzmina probabil că nu știe că în România există o vedetă care-i seamănă leit, însă fanii din mediul online nu au putut să nu remarce asemănarea dintre cele două.

Povestea Nitei începe în Rusia, când în adolescență și-a exprimat dorința de a deveni o păpușă Barbie reală. A trecut printr-o transformare uimitoare, a apelat la ajutorul operațiilor estetice, dar în cele din urmă a reușit. Felul în care arată a ajutat-o să devină celebră în țara sa, iar cei care o admiră nu sunt deloc puțini. Pe lângă faptul că aparițiile sale la televizor sunt mereu vizioate cu interes de oameni, aceasta are și o comunitatea impresionantă pe Instagram. Mai exact, are peste 2 miliaone de urmăritori în mediul online, care îi apreciază fotografiile și îi oferă complimente în permanență.

Povestea Biancăi și a Nitei este una asemănătoare

La fel ca Bianca, și tânăra rusoaică este o iubitoare înrăită a luxului. Investește sume mari în aspectul său fizic și țintește mereu spre perfecțiune, dar nu uită nici de garderoba sa. Atunci când apare în public, poartă haine semnate de cele mai importante case de modă din lume, semn că se bucură de o situație financiară foarte bună.

La corp, cele două sunt aproape identice, chiar dacă diferența de vârstă dintre ele este una destul de mare. Nita Kuzmina are 29 de ani, în timp ce Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit anul trecut cea de-a 39 aniversare. Singura diferență semnificativă dintre ele este culoarea părului, pe care rusoaica a preferat să și-l facă brunet.

Chiar și debutul lor în fața camerelor de luat vederi este unul asemănător, căci Nita și-a dat seama că vrea să lucreze în televiziune după ce a apărut în adolescență la un reality-show din Rusia. După cum prea bine știm, Bianca a apărut la „Din Dragoste” acum mai bine de 20 de ani, iar de atunci și-a croit cu succes drumul spre celebritate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: