Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu ia lecții de la fiica sa. Sofia a furat startul la capitolul bijuterii, iar mama sa a rămas cu mult în urmă: ”Are mai multe decât mine”

Bianca Drăgușanu ia lecții de la fiica sa. Sofia a furat startul la capitolul bijuterii, iar mama sa a rămas cu mult în urmă: ”Are mai multe decât mine”

Pasiunea pentru bijuterii și luxul a fost întotdeauna o parte esențială a vieții celebrei Bianca Drăgușanu. Vedeta de televiziune, cunoscută pentru excentricitatea și rafinamentul ei, nu a ezitat niciodată să-și exprime admirația pentru diamante și aur. Cu toate acestea, un nou competitor în lumea bijuteriilor scumpe pare să se profileze, iar acesta nu este altcineva decât fiica sa, Sofia Slav.

La o vârstă fragedă de 7 ani, Sofia Slav a reușit să atragă atenția lumii prin colecția ei impresionantă de bijuterii. Cu diamante, pietre prețioase și accesorii de o valoare extraordinară, micuța Sofia nu este doar o moștenitoare a bogăției mamei sale, ci pare să își dezvolte propria sa pasiune pentru bijuterii și metale prețioase.

Fiica Biancăi Drăgușanu, colecție impresionantă de bijuterii

Această poveste fascinantă a început încă dinainte ca Sofia să se nască. Bianca Drăgușanu a declarat că a început să strângă bijuterii pentru fiica sa încă de pe vremea când era însărcinată. Acest lucru arată dedicația și dorința ei de a-i oferi Sofiei o moștenire extraordinară, încă de la începutul vieții ei.

Dacă ne uităm în trecutul vedetei, putem vedea o transformare notabilă în preferințele ei în ceea ce privește bijuteriile. În copilărie, Bianca Drăgușanu nu a avut acces la bijuterii scumpe, dar cu timpul, și-a dezvoltat gustul și aprecierea pentru pietrele prețioase și accesoriile de calitate. Cu ani în urmă, ar fi fost obișnuit să o vedem purtând bijuterii de efect, poate chiar neprețioase, dar cu un impact vizual puternic.

Însă, în prezent, Bianca a făcut o schimbare radicală în garderoba și gusturile ei. Nu mai găsim nici urmă de bijuterie fantezie în dressing-ul ei. Ba mai mult, vedeta a ajuns la concluzia că mai bine investește într-o bijuterie scumpă decât în multe și ieftine. Acest lucru denotă maturitatea ei în înțelegerea valorii bijuteriilor și a modului în care ele pot fi considerate investiții pe termen lung.

”Are seiful ei, cu bijuteriile ei, pe care le-a tot primit, pe care le-am cumpărat eu, bunica, tati. Are bijuteriile ei de când era mică. Unele nu îi mai sunt bune, dar o să le schimb sau o să le modific. Are și ea bijuteriile ei. Cred că are mai multe bijuterii decât mine primite”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit Ego.ro.

Bianca Drăgușanu, implicată activ în educația Sofiei

Cu toate că pare că îi face toate poftele Sofiei, Bianca Drăgușanu are o abordare echilibrată în ceea ce privește educarea fiicei sale. Este important pentru ea ca Sofia să înțeleagă că totul se obține prin muncă și efort susținut.

Pe perioada vacanței, Bianca nu a fost foarte indulgentă în ceea ce privește temele Sofiei, cu atât mai mult cu cât aceasta urmează să intre în clasa 1. Ea dorește să îi transmită fiicei sale valoarea educației și a muncii asidue, astfel încât să poată gestiona cu responsabilitate moștenirea pe care i-a pregătit-o.

”Mai am emoții. În vacanță nu am controlat-o la sânge la teme. Am fost plecate la mare de câteva ori și mereu și-a luat cartea, mereu a citit, mereu a plâns că de ce îi iau telefonul și îi pun cartea în mână. I-am zis că ea citește pentru ea, nu pentru mine și mi-a răspuns că eu o pun să citească pentru mine, nu pentru ea. Așa că a citit pentru amândouă. O pun să citească cu voce tare și pe silabe, apoi unește cuvintele și apoi toată propoziția. Sunt foarte mândră de ea. Știe deja să citească și să socotească”, a mai povestit Bianca Drăgușanu.

Ceea ce face cu adevărat remarcabilă colecția de bijuterii a micuței Sofia este diversitatea și calitatea acestora. De la cercei cu diamante strălucitoare la coliere prețioase și inele elegante, Sofia Slav nu se limitează doar la bijuterii, ci și la ceasuri de lux, pe care le-a îndrăgit și le-a colecționat cu aceeași pasiune.

Unul dintre cele mai spectaculoase obiecte din colecția ei este un ceas de lux, cu o carcasă aurie și un cadran decorat cu pietre prețioase. Acest ceas nu numai că adaugă un plus de eleganță în colecția ei, dar reprezintă și o declarație de stil și statut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: