Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, imagine de milioane alături de micuța ei Sofia. Fanii au reacționat imediat

Bianca Drăgușanu, imagine de milioane alături de micuța ei Sofia. Fanii au reacționat imediat

GALERIE FOTO (2)

În ciuda ultimelor evenimente, Bianca Drăgușeanu își pune pe primul plan fetița pe care o are cu Victor Slav. Bianca o răsfață pe micuța Sofia și o ia cu ea peste tot. 

 

Cum își răsfață Bianca fetița

 

Bianca a anunțat, la scurt timp după despărțirea de Alex Bodi, că îi va face canal de Youtube Sofiei. După anunț, cele două au ieșit să ia micul dejun la o terasă. Bianca a postat o fotografie alături de fiica ei, Sofia, unde cele două își arată codițele pe care și le-au făcut la salon.

”Noi două 💁‍♀️💖codițe la Gabi”, a scris Bianca în dreptul fotografiei de pe Instagram.

Fanii nu au ezitat și au reacționat la postarea vedetei imediat. A urmat și unval de replici al celor care o admiră pe frumoasa vedetă. ,,Așa mama așa fiică, doua frumoase”, ”Ce ai fost tu frumoasă la viața ta să o vezi pe Sofia ce frumoasă va fi”, ”Ce minuni sunteți”, ” Iubiți-vă mult și petreceți cât mai mult timp împreună 👱🏻‍♀️👧restul lumii n-are ce să caute în viața voastră cu tot felul de răutăți și comentarii!!! Să fiți binecuvântate și ocrotite de bunul Dumnezeu”, ” Ce frumoase sunteți❤️❤️🔝🔝🔝”, ” Sofia e superbă!”, ” Bianca, ești o mamă binecuvântată!!! Sofia este o fetiță minunată, frumoasă și deșteaptă !!! O vom urmări cu drag pe youtube”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

 

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit

Certurile și despărțirile sunt constante între Bianca și Alex Bodi. Vedeta a anunțat însă că, de data asta, despărțirea este definitivă.

Cearta din ultima perioadă a dus la un nou scandal între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. Aceasta ceartă a provocat din nou o separare între cei doi.

”Am avut o discuție bazată pe speculațiile ei, ne-am certat, eu a trebuit să plec cu treabă, nu sunt în țară. Ne-am despărțit, da, am văzut și video-urile. Nu vreau să declar acum mai mult, vreau să mă țin departe de scandal”, a declarat Alex Bodi.

Alex Bodi a sărbătorit despărțirea de Bianca Drăgușan într-un local de lux,  unde s-a filmat în timp ce fuma narghilea. Afaceritul a prezentat constant un zâmbet pe față, semn că nu suferă după relația cu vedeta.

Cu puțin timp înainte ca Alex Bodi să confirme despărțirea de Bianca, vedeta a postat o serie de mesaje pe Insta Story.

Prezentatoarea TV a ținut să anunțe și că se află într-un moment favorabil al vieții ei. ,,Toate contextele în care sunt mă avantajează, la modul suprem! (…) A fost un monolog în care am pus pasiune, că eu așa sunt, o fire pasională, în care am pus adevăr, în care am pus sinceritate. Și în care consider că nu m-am compromis. Sunt sigură că sunteți foarte inteligenți și știți ce am vrut să zic! Iar povestea continuă, dar în alt fel. În felul în care vreau eu, nu cum a fost până acum. Povestea va continua, dar cu personaje diferite, de data asta”, a fost mesajul vedetei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: