Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, într-o ținută provocatoare la o petrecere. Blondina a atras toate privirile

Bianca Drăgușanu, într-o ținută provocatoare la o petrecere. Blondina a atras toate privirile

GALERIE FOTO (2)

Bianca Drăgușanu nu ezită în a-și etala formele apetisante de fiecare dată când are acazia. Uneori, nu se sfiește să arate prea mult! Sâmbătă seara, a luat parte la o petrecere unde a purtat o rochiță mulată și transparentă pe alocuri.

Bianca Drăgușanu, într-o ținută provocatoare la o petrecere. Blondina a atras toate privirile

Bianca Drăgușanu s-a distrat, sâmbătă seara, într-un club de fițe din Capitală. Blondina nu a mers îmbrăcată oricum, ci cu o rochie albă, desfăcută în zona piciorului drept și decupată pe unul dintre sâni. De la fața locului, Bianca a vrut să le arate și fanilor cât de provocatoare este și a făcut o serie de Instastory-uri, scrie Cancan.

Bianca Drăgușanu vrea să-și schimbe implanturile mamare

Bianca Drăgușanu a dezvăluit, de curând, că ar vrea să-și mai îmbunătățeascp implanturile mamare. Blondina merge de ani buni la o clinică din Cluj pentru a se opera.

„Dacă tot am venit la Cluj cu fiica mea, nu puteam să ratez ocazia de a-i face o vizită dnei @dr.alexandra_filip. Am profitat de ocazie și am făcut o consultație la sâni deoarece mă gândesc să îmi schimb implanturile”, a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Într-un interviu, Bianca Drăgușanu a mai spus că ar vrea să-și schimbe și forma buzelor. ”Ea e doctorița mea estetician din Cluj. Drumul meu la Cluj merită tot efortul. Am avut o tentativă să le topesc. Este o substanță care se injectează și voiam o altă formă”, a spus Bianca Drăgușanu la Teo Show.

bianca drăgușanu

„Putem să remodelăm, dar să remodelăm o buză trebuie să topim înainte. Este un antidot care se injectează și omoară acidul hialuronic”, a explicat dr. Alexandra Filip metoda despre care a făcut vorbire Bianca.

Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu

În cadrul emisiunii Teo Show, doctorul Biancăi Drăgușanu a spus și câte operații estetice are blondina.

„Are injectări făcute, un botox care creează un aspect natural. Are că și eu i-am făcut. Are injectări cu acid hialuronic la nivelul feței, de reconturare de linie mandibulară. La nas are rinoplastie. Două, una acum câțiva ani și acum o reconstrucție. La nivelul buzelor are intervenții cu acid hialuronic. La sâni are două intervenții chirurgicale. Talia e așa că am slăbit și am făcut sport. Știu că există chestia asta cu scosul coastelor, dar e dăunătoare. S-a lucrat și la fund, dar fac si sală.”, a spus medicul Alexandra Filip.

Deși este criticată pentru câte operații estetice are, Bianca Drăgușanu nu vrea să dea ascultare acestor lucruri. ”Sunt în cea mai bună variantă a mea, pentru că mereu îmi place să fac un update. Atât timp cât mă simt bine în pielea mea este că nu vreau să devin Angelina Jolie. Eu sunt Bianca Drăgușanu. Sunt două categorii de femei: acre acceptă că vor să fie ca mine și alea care critică buzele mele, dar ele pozează și postează ca și mine, îmi copiază și pozițiile de pe Instagram unde și la astea stau să măgândesc să nu fie ca altcineva.”, a mai spus Bianca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: