Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, provocată să se demachieze în direct. Cum a reacționat blondina

Bianca Drăgușanu, provocată să se demachieze în direct. Cum a reacționat blondina

Bianca Drăgușanu, provocată să se demachieze în direct

Bianca Drăgușanu, provocată să se demachieze în direct. Vedeta, în vârstă de 39 de ani a avut parte de o surpriză în emisiunea lui Teo Show. Fosta soție a lui Alex Bodi a fost provocată să se demacheze în direct, dar aceasta a refuzat cu vehemență.

Bianca Drăgușanu, provocată să se demachieze în direct. Cum a reacționat blondina

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Fosta soție a lui Alex Bodi este cunoscută pentru numeroasele intervenții estetice pe care și le-a făcut în decursul anilor. Invitată în emisiunea Teo Show, Bianca a avut parte de o provocare surprinzătoare. Blondina a primit provocarea din partea lui Bursucu să se demacheze în direct. În urmă cu trei săptămâni, blondina a trecut pragul cabinetului de estetică pentru a-și topi acidul hialuronic injectat în mod excesiv în buze.

Bianca Drăgușanu a decis să renunțe la buzele voluminoase și vrea să fie cât mai naturală. „Eram frumoasă, dar acum sunt și mai frumoasă. Înainte aveam crenvurști, nu buze, eram injectată pe lateral. Parcă și modul în care vorbesc este diferit. Prima săptămână după operație a fost cea mai grea, acum sunt bine. Voi merge din nou la medic pentru a mă injecta, dar altfel. Acum vreau o guriță mai mică”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Auzind provocarea lui Bursucu, Bianca a refuzat categoric să se demachieze în fața telespectatorilor. Acesta a declarat că s-a chinuit să își facă machiajul, motiv pentru care nu vrea să îl strice. De asemenea, blondina a făcut și o glumă, spunând că dacă îi sunt virați în cont 150.000 de euro, acceptă să se demachieze în direct. „Nu vreau să mă demachiez, m-am chinuit o oră să le conturez ca să pară mai mari. Nu mă simt bine cu mine acum ca să fac asta„.

Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, iar viața ei romantică, aparițiile televizate și pasiunea pentru operațiile estetice sunt cele care au propulsat-o în lumina reflectoarelor de mai bine de un deceniu.

La 39 de ani, Bianca Drăgușanu arată foarte bine și este deseori asemănată cu o păpușă Barbie. Vedeta a mărturisit că are peste 30 de operații estetice la activ și nu are de gând să se oprească aici.„Sunt în cea mai bună variantă a mea deoarece mereu îmi place să fac un update, atâta timp cât mă simt bine în pielea mea, diferența dintre eu și alte persoane e că nu vreau să devin Angelina Jolie, eu sunt Bianca Drăgușanu”, a mărturisit Bianca Drăgușanu acum ceva timp.

La începutul anilor 2000 era o tânără simplă, avea părul blond carlionat, multe alunite pe corp și vreo 25 kilograme în plus. Cu banii câștigați din diferite joburi, și-a modificat complet dantura, a slăbit 20 de kilograme, ajungând să aibă trupul ca de model. Cu 3.000 de euro și-a mărit sânii, iar ulterior a scăpat de alunitele de pe față. De asemenea, vedeta are multe intervenții estetice la nas, iar buzele și le-a mărit de multe ori cu acid hialuronic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: