Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, scandal cu Gabi Bădălău și Florin Salam: „A intrat pe ușă cu o bâtă de baseball”

Bianca Drăgușanu, scandal cu Gabi Bădălău și Florin Salam: „A intrat pe ușă cu o bâtă de baseball”

Bianca Drăgușanu se visează mireasa lui Gabi Bădălău: „Îi sunt alături mereu, asta este cel mai important”

Bianca Drăgușanu, scandal cu Gabi Bădălău și Florin Salam. Celebrul manelist se pregătește să se căsătorească cu Roxana Dobre, iubita sa. Pentru a sărbători acest lucru, Florin Salam a organizat o petrecere a burlacilor, iar Gabi Bădălău a fost prezent și el. Ei bine, situația a luat o întorsătură neașteptată după ce Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția la petrecere.

Bianca Drăgușanu, scandal cu Gabi Bădălău și Florin Salam: „A intrat pe ușă cu o bâtă de baseball”

Florin Salam urmează să se căsătorească cu iubita sa, Roxana Dobre. Cu această ocazie, manelistul a organizat o petrecere a burlacilor, de la care nu au lipsit domnișoarele sexy pentru a întreține atmosfera. Prezent ar fi fost și Gabi Bădălău, iubitul Biancăi Drăgușanu, iar acest lucru ar fi enervat-o la culme pe blondină. Bianca a aflat de petrecerea burlacilor și pentru că nu a fost invitată, aceasta a făcut rost de adresă și a plecat agitată acolo.

Potrivit jurnaliștilor de la Click! ar fi ieșit un adevărat scandal, iar Bianca i-ar fi trimis pe toți acasă. Mai mult, aceasta ar fi intrat cu o bâtă de baseball și ar fi distrus totul. „A fost extrem de furioasă, a ieșit iureș. A intrat pe ușă cu o bâtă de baseball în mână și a lovit în tot ce a prins. Și-au luat-o și Gabi, și Florin, și câteva domnișoare care erau pe acolo și care încercau să fugă care încotro. Bianca, la nervi, vede negru în fața ochilor”, precizează sursa citată.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au mai avut un episod asemănător la finelele anului trecut. Sursa de mai sus a spus că Gabi ar fi petrecut într-o casă cu trei domnișoare, iar Bianca a aflat. „În luna decembrie a aflat că Gabi petrecea într-o casă cu trei fete de moravuri ușoare. Atât i-a trebuit. Bianca a văzut roșu în fața ochilor. A stat în ușă până au ieșit și i-a bătut pe toți cei care participaseră la dezmăț, inclusiv pe Gabi.

Atunci i-a zis lui Bădălău că între ei s-a terminat totul. Doar că l-a iertat și l-a primit înapoi. Dar i-a adus la cunoștință că nu va mai trece cu vederea dacă se va repeta, lucru ce s-a întâmplat din nou”, relatează impact.ro.

Bădălău a plecat în Grecia

După scandalul care ar fi avut loc la petrecerea burlacilor organizată de Florin Salam, Gabriel Bădălău a plecat în Grecia alături de cei doi copii și de Claudia Pătrășcanu. De asemenea, se pare că Bianca Drăgușanu a fost extrem de supărată încât i-a spus iubitului ei că totul între ei s-a terminat.

De-a lungul relației lor, Bianca și Gabi au avut multe certuri, dar încheiate mereu cu împăcări. După ce iubitul blondinei își cerea iertarea, acesta o ducea în vacanțe exotice. Chiar dacă au o relație de mai bine de un an, părinții lui Gabi Bădălău sunt împotriva acestei relații și refuză să o cunoască pe fosta asistentă tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: