Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii din nou! Blondina a îmbrăcat rochia de mireasă.”Gata, e perfect! Totul e perfect”

Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii din nou! Blondina a îmbrăcat rochia de mireasă.”Gata, e perfect! Totul e perfect”

GALERIE FOTO (6) Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii din nou!

Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii din nou! Bianca Drăgușanu pare că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Blondina a declarat că este pregătită să se căsătorească pentru a treia oară, iar acum și-a surprins din nou fanii din mediul online.În sfârșit, Bianca a îmbrăcat rochia de mireasă!

Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii din nou! Blondina a îmbrăcat rochia de mireasă.”Gata, e perfect! Totul e perfect”

Bianca Drăgușanu și-a surprins fanii din nou! Bianca Drăgușanu reușește să-și surprindă fanii de fiecare dată când postează pe rețelele de socializare. De această dată, urmăritorii săi au crezut că nu văd bine. Bianca a postat câteva fotografii îmbrăcată în rochie de mireasă, fiind gata să meargă în fața altarului. Deși mulți au crezut că blondina a zis „DA” și se căsătorește cu Gabi Bădălău, aceasta a ținut să le explice fanilor săi cum stă treaba.

Potrivit acesteia, a făcut o vizită la atelierul său, unde a probat mai multe rochii de mireasă și s-a distrat copios îmbrăcându-le. Totodată, jocul acesteia a prins-o și pe Sofia, care i-a adus buchetul de mireasă, blondina declarându-se pregătită pentru nuntă. „În acest moment, Sofia are grijă ca mami să aibă muzică în timp ce probează rochii! Ia uite mami ce am primit acolo! Am flori, sunt mireasă! Gata, e perfect! Totul e perfect”, a spus Bianca Drăgușanu amuzându-se.

Bianca Drăgușanu a avut două căsnicii eșuate, dar spre surprinderea tuturor, fosta soție a lui Alex Bodi este pregătită să se căsătorească pentru a treia oară. Recent, blondina a declarat că dorește să meargă din nou la altar, dar de această dată, va știi o planetă întreagă. În așteptarea acestui moment special, Bianca a planificat totul. Aceasta știe cum vrea să arate evenimentul, unde să aibă loc și cum să se desfășoare întreaga ceremonie. „Eu mi-aș dori să fie pe plajă. Prima a fost cu petrecere, cum trebuie. A doua a fost așa, hai să facem repede… n-a fost nuntă! Eu am avut o singură nuntă! La a doua doar s-a cinat. Când o să mă mărit a treia oară va știi toată planeta. De la rochie la muzică, la mâncare, la petrecere, la invitați, totul!”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a divorțat de două ori

Bianca Drăgușanu nu prea a avut noroc în dragoste, dovada fiind și faptul că a divorțat de două ori. Blondina a fost căsătorită cu Victor Slav și cu Alex Bodi. Ulterior, vedeta a precizat că a învățat din cele două căsnicii eșuate și nu se mai implică atât de ușor într-o relație. „Cred ca după un an de stat cu cineva poți să-ți dai seama daca ești compatibil cu partenerul tău. Daca vezi că această compatibilitate nu este potrivită, atunci trebuie să te iei să pleci. Dumnezeu mi-a dat semne și m-a pus să învăț lecții. Acum suflu și-n iaurt”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Relația dintre Victor Slav și Bianca Drăgușanu a fost complicată. În timp ce era căsătorită cu prezentatorul Tv, Bianca a fugit la Paris cu fostul său iubit, Adrian Cristea. Cu toate astea, Victor a iertat-p=o și au continuat relația, iar câteva luni mai târziu au anunțat că vor deveni părinți. Cei doi au împreună o fetiță minunată, pe Sofia, care a rămas în custodia Biancăi. Totodată, vedeta a declarat că cea mai fericită căsnicie a fost cea pe care a avut-o cu Victor Slav. În ceea ce privește mariajul cu Bodi, lucrurile au stat complet diferit, iar acum Bianca este fericită pentru că nu are nimic de împărțit cu acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: