Redactia.ro
Home » Monden » Cât poartă Bianca Drăgușanu la picior? Vedeta își face încălțămintea pe comandă

Cât poartă Bianca Drăgușanu la picior? Vedeta își face încălțămintea pe comandă

Cât poartă Bianca Drăgușanu la picior? Vedeta își face încălțămintea pe comandă

Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare atât la propriu, cât și la figurat! Se știu puține lucruri despre vedetă, astfel că nu mulți sunt cei care știu cât poartă fosta lui Bodi la picior.

Cât poartă Bianca Drăgușanu la picior?

Bianca Drăgușanu este o femeia care iubește luxul și opulența. Vedeta a muncit mult pentru a trăi o astfel de viață și se bucură acum de ea din plin. Blondina a fost învățată încă din tinerețe ce înseamnă răsfățul, iar de-a lungul timpului a început să facă tot posibilul pentru a se pune pe picioare.

Drumul până la ce are acum a fost unul greu, însă pentru ea nu a contat, scopul fiind mai important decât orice! Acum, fosta iubită a lui Alex Bodi trăiește cea pe picior mare și nu se sfiește să le arate tuturor acest lucru. Și dacă vorbim de picior, nu mulți știu cât poartă Bianca Drăgușanu la pantofi.

Cât poartă Bianca Drăgușanu la picior? Toți știu că Bianca are numai încălțămite de luc, de mii de euro. Se pare că vedeta își face multe perechi de pantofi pe comandă. De ce pe comandă? Pentru că frumoasa blondină, la cei 1.80 cm ai săi, vedeta poartă mărimea 41 la încălțăminte, și nu mereu se găsesc pantofii de firmă potriviți pentru aceasta, scrie spynews.ro.

Chiar și așa, acest aspect nu a împiedicat-o pe fosta prezentatoare să obțină cele mai exclusivite încălțări de pe piață, astfel că Bianca Drăgușanu are mai multe perechi la fel.

Bianca Drăgușanu a atacat-o din nou pe Daria Radionova

Și pentru că nu-și ocupă timpul doar cu haine de lux, Bianca Drăgușanu mai lansează din când în când câte un atac asupra actualei iubite a lui Alex Bodi. Se pare că vedeta nu și-a revenit în urma despărțirii de Alex Bodi, pentru că de multe ori aduce în discuție relația acestuia cu femeia cu care a înșelat-o mult timp.

”În primul rând, despre cine vorbim? Este comic și amuzant! Vorbim despre niște persoane care vorbesc despre mine, că să se scrie despre ele. Ce părere să am despre o femeie care a fost amantă fostului meu soț din februarie 2020? Mi se pare penibil cum o persoană, care a trăit pe ascuns cu un bărbat căsătorit mai bine de jumătate de an, să deschidă gura și să se pretindă a fi ceva ce nu a fost, nu este și nu va fi”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Fanatik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: