Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împreună în același club din Dubai. S-au împăcat cei doi? FOTO

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împreună în același club din Dubai. S-au împăcat cei doi? FOTO

GALERIE FOTO (6) Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împreună în același club din Dubai.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împreună în același club din Dubai. Cei doi au fost surprinși în același club, din Dubai. Fac ce fac, și tot împreună ajung. Bianca Drăgușanu și fostul soț se pare că ar fi zburat cu același avion. Mai mult, cei doi au petrecut în același loc. Ce se întâmplă, de fapt, între ei?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împreună în același club din Dubai. S-au împăcat cei doi? FOTO

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut o relație de doi ani, timp în care au fost și căsătoriți. Relația dintre cei doi a fost presărată de numeroase de despărțiri și împăcări. De mai bine de un an, cei doi încearcă să se ocolească și fiecare și-a refăcut viața alături de alte persoane.Cu toate astea, se pare că destinul se află de partea lor. Recent, cei doi se află în același timp în Dubai și au frecventat aceleași locații. Acum, multă lume se întreabă dacă nu cumva cei doi s-au împăcat din nou. Bianca și Alex au plecat în aceeași zi în Dubai și se pare că au plecat cu același avion. Bianca a zburat spre Dubai pentru a participa la ziua de naștere a unei prietene. Gașca Biancăi a petrecut în diferite locații, singură, fără Gabi Bădălău. Întrebată de ce nu a mers milionarul alături de ea, vedeta a oferit un răspuns uimitor: „Întrebați-l pe Gabi Bădălău. El este bărbatul, el trebuie să răspundă.”

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au postat multe imagini pe rețelele de socializare, în timp ce petreceau în Dubai, și au apărut fotografii care demonstrează că atât Bianca, cât și Alex au petrecut o noapte de neuitat în același club. Afaceristul a postat câteva poze din club și se poate observa că șampania, artificiile și spectacolul nu au lipsit din jurul lui. La câteva mese distanță se afla Bianca împreună cu prietenele sale.

De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost implicați în numeroase scandaluri. Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de multe ori, iar în urmă cu mai bine de un an, au pus capăt relației lor. Cu toate astea, Alex Bodi a vorbit în urmă cu ceva timp că a lovit-o pe Bianca,. Afaceristul a explicat motivele care au dus la o asemenea situație. Acesta a povestit că un incident a avut loc la Viena, în timp ce încă erau căsătoriți cu acte.„E adevărat, incidentul s-a petrecut la Viena. Am lovit-o, într-adevăr avea dreptate, dar după ne-am împăcat, a trecut un an și ceva de atunci”, a declarat acesta la Antena Stars, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

În legăturile cu agresiunile care au avut loc pe parcurs, Alex Bodi, a mărturisit că gelozia fostei prezentatoare tv a dus la un conflict puternic și că ea ar fi sărit la bătaie. „A existat un episod, un conflict între noi. Au degenerat lucrurile din cauza geloziilor ei. E adevărat, și din vina mea, dar ea mereu pretinde că știe lucruri. Dacă ea mă face sociopat și nebun, de ce sare la bătaie la mine? Dacă ea e așa de firavă, normal că are semne pe mâini, că am prins-o când sărea la mine”, a mai spus afaceristul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: