Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu se mai ascund. Cei doi îndrăgostiți s-au afișat oficial împreună pentru prima dată

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu se mai ascund. Cei doi îndrăgostiți s-au afișat oficial împreună pentru prima dată

GALERIE FOTO (2) bianca dragusanu

Vedetele din showbizul românesc și-au dat întâlnire miercuri seara, pe 7 iunie, într-un decor de poveste, în zona Piața Presei Libere. Ele au participat la o petrecere organizată de către publicația Viva! Doamnele au purtat rochii sofisticate și au avut grijă să respecte dress code-ul impus, în timp ce domnii au scos din dressing cele mai bune costume. Bianca Drăgușanu s-a aflat în centrul atenției pentru că a participat pentru prima dată la un eveniment public însoțită de cel care îi este partener de viață, nimeni altul decât afaceristul Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au participat pentru prima dată împreună la un eveniment monden

Petrecerea Viva! a avut ca tematică „The Movie Night”, iar vedetele au respectat-o întocmai. Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția pe covorul roșu, în jurul orei 19.00, într-o rochie superbă bleumarin, cu o trenă considerabilă și cu un decolteu abisal. Nu a sosit singură, ci însoțită de către cel care îi este partener de viață de mai bine de doi ani, afaceristul Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

gabi badalau si bianca dragusanu
Bianca Drăgușanu a participat la petrecerea Viva! alături de iubitul ei, Gabi Bădălău

Aceasta a fost prima ocazie în care cei doi s-au afișat împreună, în calitate de cuplu. Afaceristul a purtat un costum bej și o cămasă neagră. Îndrăgostiții au pozat la panoul poziționat pe covorul roșu și au părut cât se poate de fericiți, semn că au lăsat în urmă micile conflicte pe care le-au avut de-a lungul timpului, iar relația lor este mai solidă ca oricând.

La eveniment au participat nume importante din industria divertismentului și a televiziunii. Adela Popescu, Laura Cosoi, Monica Bârlădeanu, dar și câștigătorul celei mai recente ediții a emisiunii Survivor, Dan Ursa, s-au afișat pe covorul roși de la petrecerea Viva!

Motivul pentru care Bianca Drăgușanu nu mai vorbește despre relația cu Gabi Bădălău

În urmă cu puțină vreme, Bianca Drăgușanu dezvăluia care este motivul pentru care nu a mai oferit detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Gabi Bădălău. Bianca nu dorește să mai expună public informații despre modul în care evoluează legătura dintre ei și pune mare preț pe discreție, conform propriilor spuse.

„Sunt bine, dar nu mai vreau să mai expun detalii din viața mea personală, pentru că orice spun se exploatează și sunt lucruri care, momentan, nu-mi fac bine și nu cred că mi-au făcut vreodată. Lucrurile astea cu care m-am expus.

Sunt ok, sunt bine, exact așa cum vreau să fiu. Îi sunt alături (n.r. Gabi Bădălau) mereu, asta este cel mai important, pentru că avem nevoie de liniște și toate lucrurile se vor rezolva. Nu am făcut niciun fel de plan (n.r. vacanță) important este să fim sănătoși, să avem încredere în Dumnezeu, pentru că sunt sigură că lucrurile se vor rezolva”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Sursă foto Click!/Viva!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: