Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și Simona Trașcă îi iau apărarea medicului Călin Doboș. Nu sunt singurele

Bianca Drăgușanu și Simona Trașcă îi iau apărarea medicului Călin Doboș. Nu sunt singurele

Bianca Drăgușanu, mesaje subliminale pentru Irinel Columbeanu

Odată cu arestarea medicului estetician, Călin Doboș, acuzat fiind de ucidere din culpă, pentru că o pacientă a lui a murit în urma unor operații, Bianca Drăgușanu, Simona Trașcă și alte nume din showbiz care au trecut prin cabinetul doctorului în cauză, îi iau apărarea acestuia.

Bianca Drăgușanu și Simona Trașcă îi iau apărarea lui Călin Doboș

Odată ce au aflat că medicul estetician, Călin Doboș, a fost arestat pentru ucidere din culpă, pentru că o pacientă a lui a murit în urma unor operații, Bianca Drăgușanu, Simona Trașcă au reacționat. Atât ele, cât și alte vedete, îi iau apărarea doctorului, informează Spynews.

Bianca Drăgușanu a declarat la Antena Stars că medicul arestat îi este prieten înainte de funcția pe care o are și că este nevinovat. De altfel, fosta asistentă TV susține că, de patru ani, cât timp a trecut prin cabinetul lui, nu a văzut vreo pacientă nemulțumită. Ea este dispusă să bage mâna în foc pentru nevinovăția lui Călin Doboș și chiar este dispusă să și urmeze Facultatea de Drept pentru a-l apăra până în pânzele albe.

”Mi-e prieten înainte de doctor și vă spun că este nevinovat și o să iasă cu bine din această situația (…) El este unul dintre cei mai buni esteticieni din țara asta. Eu cunoscut cazul, cunosc omul, nu există așa. Este un medic foarte prudent, foarte responsabil, nu a avut niciodată vreo clientă nemulțumită, de patru ani de când mă duc eu la el. Bag mâna în foc pentru el că nu este nimic adevărat. Dacă ar trebui să garantez pentru omul ăsta, aș garanta cu tot ce am atâta încredere am în omul acesta, de aceea mi se pare aberant acest caz.

Dacă s-ar cerceta mai mult, s-ar știi cum a venit acea pacientă la el și de ce s-a ajuns la acolo, nu din cauza lui. Poate o să mă apuc acum să fac Facultatea de Drept și să îl apăr până în pânzele albe pe omul acesta”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Ce spune Simona Trașcă despre Călin Doboș

Nici Simona Trașcă nu a rămas indiferentă la acuzațiile aduse medicului Călin Doboș. Ea a declarat că nu a avut probleme cu doctorul estetician și că, deși este profesionist, oricine ar putea face o greșeală.

”Nu știu ce se întâmplă, este șocant. Îl cunosc, este un doctor la care eu m-am operat. Eu nu am avut probleme după operațiile făcute la el. Nu știu exact ce s-a întâmplat acolo, dar îmi pare rău să aud că o pacientă nu mai este. Dar și cel mai bun în orice domeniu, poate să dea greș o dată, Doamne ferește. Deși se știe că acest operații estetice sunt ca o loterie. Nu e normal să fugă dacă a greșit, trebuie să își asume, dar cine sunt eu să judec oamenii”, a spus și Simona Trașcă la Antena Stars.

Ce spun alte vedete. Cristina Spătar și Roxana Vașniuc

Cristina Spătar este, de asemenea, mulțumită de operațiile făcute de medicul Călin Doboș

”Nu știu despre ce este vorba, îmi pare sincer rău. Pentru mine domnul doctor Călin Doboș rămâne un profesionist care mi-a făcut numai lucruri bune. Ferească Dumnezeu, nu comentez, nu mă privește”, a spus și Cristina Spătar, pacienta medicului Călin Doboș.

Roxana Vașniuc s-a declarat șocată de vestea că medicul Călin Doboș a fost arestat și, asemeni, celorlalte vedete, are o impresie bună despre el.

”Sunt șocată! Eu am o părere foarte bună despre el, am două intervenții făcute la el. Mereu mi-a răspuns la telefon după operații, am multe prietene care s-au operat la el. Știam de problema lui, dar eu m-am documentat și după aceea am mers la el. Nu mă risc când este vora despre sănătatea mea”, a mai adăugat Roxana Vașniuc pentru Antena Stars.

Medicul Călin Doboș mai este cunoscut și ”chirurgul vedetelor”. El a fost prins, vineri, de oamenii legii în timp ce încerca să fugă din țară și a fost condamnat la trei de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: