Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, surprinsă de discuția dintre Sofia și un băiețel. Ce a putut să spună micuța despre tatăl său, Victor Slav: „Cel mai bun banc”

Bianca Drăgușanu, surprinsă de discuția dintre Sofia și un băiețel. Ce a putut să spună micuța despre tatăl său, Victor Slav: „Cel mai bun banc”

Bianca Drăgușanu este o mamă foarte preocupată de fetița ei. Aceasta este un model demn de urmat, deoarece dă mereu dovadă că este grijulie cu Sofia pe care o iubește enorm, indiferent de cât de ocupată este din pricina profesiei. De curând, vedeta a surprins o discuție a micuței purtată cu unul din prietenii care a făcut deliciul tuturor urmăritorilor ei! Ce a spus fetița despre tatăl iei, Victor Slav

Bianca Drăgușanu le-a împărtășit urmăritorilor săi momente din viața micuței Sofia

Bianca Drăgușanu și Sofia sunt foarte apropiate. Cele două petrec mult timp de calitate mamă-fiică. Vedeta face activități diverse alături de Sofia și are grijă să o învețe tot ce este mai bun în viață.

De curând, în timp ce se aflau în mașină, Bianca Drăgușanu le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram o conversație între Sofia cu unul dintre prietenii săi, David.

Sofia a dezvăluit ce îi place să facă alături de mama sa, atunci când stă la ea acasă, dar și ce îi place să facă atunci când stă la tatăl său, Victor Slav.

Sofia, discuție cu umor alături de unul dintre prietenii săi

Sofia i-a povestit prietenului ei David faptul că adoră să stea la mama ei, Bianca Drăgușanu, deoarece se machiază și se joacă împreună, dar a povestit și ce face atunci când stă la tatăl său, Victor Slav:

David: „Sofia, ce îți place ție cel mai mult să faci la mama ta acasă?”

Sofia: „Să mă machiez și să mă joc cu ea.”

David: „Și la tatăl tău acasă ce-ți place cel mai mult să faci?”

Sofia: „Să mă machiez singură și să mă joc singură.”

David: „Cel mai bun banc de comedie”, a fost discuția amuzantă dintre cei mici, potrivit wowbiz.ro

Ulterior, toți trei au mers să ia masă în oraș, unde Bianca Drăgușanu i-a răsfățat pe micuți!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: