Redactia.ro
Home » Știri » Bill Clinton a fost externat. Cum a fost surprins fostul președinte al SUA

Bill Clinton a fost externat. Cum a fost surprins fostul președinte al SUA

GALERIE FOTO (8) Bill Clinton a fost externat

Bill Clinton a fost externat. Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a fost internat în spital timp de cinci zile, fiind tratat pentru o infecție în sânge. Bill Clinton a fost externat, iar starea lui de sănătate este una bună. Acesta a fost însoțit de soția sa, Hillary Clinton, părăsind împreună unitatea medicală.

Bill Clinton a fost externat. Cum a fost surprins fostul președinte al SUA

Bill Clinton a fost externat. Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a fost internat în spital în urmă cu cinci zile. Bill Clinton, 75 de ani a primit tratament la o clinică din California, având o infecție în sânge. Duminică, Clinton a fost externat, iar starea sa de sănătate este una bună. Acesta a fost surprins în timp ce ieșea din clinică alături de soția sa, Hillary Clinton. Fostul președinte al SUA a ridicat degetul mare în fața camerelor. „Preşedintele a ieşit astăzi din centrul medical UC Irvine. Febra sa şi numărul de globule albe au revenit la normal şi se va întoarce la locuinţa sa din New York pentru a-şi termina tratamentul cu antibiotice” a declarat dr. Alpesh N. Amin, într-un comunicat difuzat de purtătorul de cuvânt al lui Clinton pe Twitter.

Potrivit presei locale, Bill Clinton a fost afectat de o infecție a căilor urinare care s-a extins în sistemul sanguin. El se afla la un eveniment în California legat de fundația sa. A mers la spital, iar riscul de COVID-19 sau de probleme cardiace a fost exclus. Cât timp a stat în spital, fostul președinte a fost înconjurat de familie și a urmărit fotbalul.

Scandalul Bill Clinton-Monica Lewinsky

În urmă cu mai bine de două decenii, avea loc un mare scandal la Casa Albă, iar protagoniștii au fost Bill Clinton și Monica Lewinsky. Pe atunci, Monica era o tânără stagiară la Casa Albă, care ar fi avut o legătură amoroasă cu fostul președinte. „American Crime Story” este serialul american care tratează cazuri judiciare, dedicând sezonul al treilea, intitulat „Impeachment”, aventurii pe care Bill CLinton a avut-o cu Monica Lewinsky. În urma acestui scandal, Bill s-a ales cu o procedură de demitere în Congres și a fost la un pas să-și piardă funcția.

În 1998, în momentul în care a izbucnit scandalul, Clinton a negat faptele , dar acestea au fost dovedite printr-o anchetă cea a scos la iveală mai multe detalii despre relația celor doi. Într-un interviu pentru CNN, Monica, care face parte din producție a serialului, a vorbit despre ce s-a întâmplat între ea și fostul președinte. „Cred că ceea ce este cu adevărat important să ne amintim în ziua de astăzi este că nu ar fi trebuit niciodată să fi pus consimțământul sub semnul întrebării. A fost cu totul nepotrivit ce a făcut. Era cel mai puternic om, șeful meu, în vârstă de 49 de ani. Eu aveam 22 de ani, abia terminasem facultatea. Nu aș fi putut să înțeleg consecințele la 22 de ani așa cum le înțeleg acum, la 48 de ani”, a declarat Monica Lewinsky.

De-a lungul timpului, Bill Clinton a declarat că nu îi datorează scuze Monicăi Lewinsky, iar ulterior a recunoscut că nu a fost cel mai bun moment al său și că s-a simțit groaznic că această aventură avea să-i distrugă viața tinerei Monicăi Lewinsky.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: