Redactia.ro
Home » Știri » Bill Gates a anunțat că s-a vaccinat, după ce a investit 350 de milioane de dolari pe serul anti-COVID

Bill Gates a anunțat că s-a vaccinat, după ce a investit 350 de milioane de dolari pe serul anti-COVID

Bill Gates a anunțat printr-un mesaj pe Twitter că s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. Fondatorul Microsoft  a publicat și o fotografie pe rețelel de socializare în care este surprins în momentul în care primește prima doză a vaccinului. 

 

Bill Gates a anunțat că s-a vaccinat, după ce a investit 350 de milioane de dolari pentru propriul vaccin

Miliardarul Bill Gates s-a vaccinat, după ce a investit o sumă fabuloasă în dezvoltarea diverselor vaccinuri în ultimele decenii.

Unul dintre beneficiile de a avea 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccinul COVID-19. Am primit prima doză săptămâna aceasta și mă simt minunat”, a scris Bill Gates pe contul său de Twitter, alături de fotografia în care este vaccinat.

Fundația lui Bill Gates a cheltuit, în ultimii 20 de ani, 4 miliarde de dolari pentru dezvoltarea numeroaselor vaccinuri, 350 de milioane fiind investiți numai în vaccinul anti-COVID.

Bill Gates declara la finalul anului 2020, într-un interviu acordat pentru CNN, că nu exclude varianta ca următoarele patru, sau poate chiar șase luni, să fie cele mai grele luni de la debutul pandemiei de coronavirus. Miliardarul s-a arătat impresionat de avansul medicinei în lupta cu noul coronavirus. Fondatorul Microsoft a susținut că „acele vaccinuri cel mai probabil vor pune capăt acestei pandemii, însă nu mai devreme de 2022”.

Pe de altă parte, deși s-a declarat optimist în ceea ce privește vaccinarea anti-COVID, Bill Gates a afirmat că, în opinia sa, lumea nu va reveni la normal până în 2022.

În timpul pandemiei de coronavirus, Bill Gates a finanțat compania farmaceutică americană Novavax cu 388 de milioane de dolari prin intermediul Coalition for Epidemic Preparedness and Innovation (CEPI).

Mai mult, fondatorul Microsoft a devenit ținta unor teorii ale conspirației distribuite masiv pe rețelele de socializare. Conspiraționiștii au susținut că fondatorul ar avea un plan de divizare a lumii, de „depopulare”, dar și de faptul că vrea să îi microcipeze pe cei vaccinați.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: