Redactia.ro
Home » Știri » Bill Gates a prezis în urmă cu cinci ani pandemia de coronavirus. Cum a fost posibil

Bill Gates a prezis în urmă cu cinci ani pandemia de coronavirus. Cum a fost posibil

Bill Gates a prezis în urmă cu cinci ani pandemia de coronavirus.

Bill Gates, fondatorul Microsoft care se află pe cel de-al treilea loc în topul celor mai bogați oameni din lume, a prezis în urmă cu cinci ani apariția coronavirusului. Potrivit acestuia, viața post-covid19, va fi schimbată radical, iar toate schimbările luate până acum vor rămâne valabile și după dispariția acestui virus.

Bill Gates a prezis în urmă cu cinci ani pandemia de coronavirus. Cum a fost posibil

Pandemia de coroanvirus a pus stăpânire pe întreaga lume, având loc numeroase schimbări în viața populației. Unul dintre cei mai bogați oameni de pe pământ, Bill Gates a declarat că perioada post-coronavirus va fi total schimbată. Conform acestuia, virusul va schimba radical modul în care oamenii călătoresc și fac afaceri. „După estimările mele, 50% din totalul călătoriilor în scop de afaceri vor dispărea, iar angajaţii vor lucra la birou cu până la 30% mai puţin”, reiese dintr-o declaraţie a miliardarul din cadrul unei conferinţe a ziarului New York Times.

Mai mult, Gates susține că deși coronavirusul va dispărea, va exista o limită strictă impusă pentru cei care călătoresc, astfel, unele companii vor fi nevoite să se bazeze pe videoconferințe, fără să mai folosească întâlnirile face-to-face. Miliardarul, care ocupă în momentul de față locul al treilea în topul celor mai bogați oameni din lume, a prezis în urmă cu cinci ani că virusul va apărea.

În urmă cu câțiva ani, Bill Gates era considerat unom cu o putere mare de convingere, mai ales când vorbea despre apariția unei pandemii. Acesta a vorbit recent într-un poadcast alături de actrița Rashida Jones, despre cum se va schimba viețile oamenilor în era post-covid. Pentru a fi și mai credibil, fondatorul Microsoft a stat de vorbă cu epidemiologul american Anthony Fauci. Miliardul a anticipat că întâlnirile de business vor avea loc întâlniri doar în mediul online, pentru că lumea deja s-a obișnuit cu această situație, și este mult mai eaccesibilă. „La fel cum după Al Doilea război Mondial femeile au intrat pe piața muncii și multe dintre acestea și-au păstrat slujbele, apare ideea de „E nevoie să merg acolo fizic?”. „Putem să ne punem această întrebare”, spune Gates. Acest lucru se aplică întâlnirilor de lucru, dar și pentru alte interacțiuni personale anterioare.

Lumea se va muta în suburbii

Totodată, Gates a specificat că instrumentele pentru convorbirile la distanță se vor perfecționa, pentru că ideea întâlnirilor la distanță va părea mai naturală. Acest lucru înseamnă că angajații vor ajunge mai rar la birou, ceea ce va un efect semnificativ. Munca de la distanță va avea un efect direct, iar dormitorul va deveni cea mai importantă parte a casei. Din punctul de vedere al fondatorului, lumea va alege să se mute în locuințe mai mari în suburbii, în locuri mai puțin aglomerate. De asemeneam, și modul în care se comunică se schimbă, iar oamenii vor devenit mai precauți și mai rezervați cu cei de la muncă, și vor comunica mai mult cu în comunitatea lor.

În concluzie, Bill Gates a căzut de acord cu epidemiologul Fauci, susținând că vaccinul nu este o soluție rapidă pentru combaterea bolii, iar lucrurile vor intra în normal atunci când toată lumea de pe planetă va învinge boala. „Există un scenariu în care numărul îmbolnăvirilor va fi minim în SUA, dar va rămâne ridicat în restul lumi. Cei mai mulți dintre oamenii vor fi sceptici în comportament, mai ales dacă au alături persoane cu grad mare de risc la îmbolnăvire, precum bătrânii. Revenim la normalitate nu când SUA va deține controlul asupra pandemiei, ci și restul lumii” au spus Gates și Fauci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: