Redactia.ro
Home » Monden » Bill Gates anunță venirea unei noi pandemii! Miliardarul a tras un nou semnal de alarmă

Bill Gates anunță venirea unei noi pandemii! Miliardarul a tras un nou semnal de alarmă

Bill Gates anunță venirea unei noi pandemii! Miliardarul vine cu un anunț îngrijorător. Bill Gates a fost mereu implicat în studiile pentru sănătatea umană, astfel că de la începutul răspândirii coronavirusului, fondatorul Microsoft a făcut mai multe dezvăluiri în ceea ce privește virusul. Recent, afaceristul a dat o veste înfiorătoare.

Bill Gates anunță venirea unei noi pandemii! Miliardarul a tras un nou semnal de alarmă

Bill Gates este fondatorul Microsoft, iar odată cu apariția pandemiei de coronavirus, numele său a fost intens vehiculat. Milionarul a fost mereu preocupat de sănătatea umană, iar încă de la începutul apariției virusului, fondatorul Microsoft a făcut mai multe dezvăluiri în ceea ce privește coronavirusul, dar și vaccinul anti-covid. Recent, miliardarul a spus că va mai urma o nouă pandemie, dar progresele făcute în domeniul sanitar ar trebui să ajute lumea să combată eficient un nou virus, dar este nevoie să fie investiții încă de acum. „Vom avea o altă pandemie. Data viitoare va fi un agent patogen diferit”, a spus Gates.

Bill Gates spune că cele mai grave efecte ale virusului s-au estompat, pe măsură ce o mare parte din populație a dobândit un nivel de imunitate, iar varianta Omicron, care a devenit dominantă, provoacă forme mai ușoare de boală. „Virusul a făcut o treabă mai bună de a ajunge la populația întregii lumi decât am făcut-o noi cu vaccinurile. Șansele de apariție a formelor severe, asociate în principal cu vârsta înaintată și obezitatea sau diabetul, aceste riscuri sunt acum reduse dramatic prin expunerea la infecție”, a spus el.

Conform acestuia, este prea târziu ca Organizația Mondială a Sănătății să-și atingă obiectivul de a vaccina 70% din populația globală până la jumătatea anului 2022. Gates a mai spus că lumea ar trebui să reacționeze mai repede în viitor, pentru a dezvolta și a distribui vaccinuri, solicitând guvernelor să investească deja pentru a fi pregătite pentru o nouă pandemie. „Data viitoare ar trebui să încercăm să vaccinăm populația în șase luni, nu în doi ani”, a spus Gates.

Bill Gates, despre COVID-19

Bill Gates a scris odată ce valul curent al infectărilor cu varianta Omicron va trece, lumea se poate aștepta la mai puține cazuri, întregistrate în restul anului 2022. Anul trecut, miliardarul spunea că până în 2022 deazvoltarea masivă a vaccinării populației ar trebui să facă posibilă blocarea coronavirusului, ceea ce ar duce în mod clar la revenirea la o viață normală. „Până în vara anului 2021 lucrurile vor reveni la normal, iar până în 2022, în țări precum Spania și Statele Unite ale Americii, vom putea organiza evenimente majore. Vom depăși în mare măsură cele mai dramatice efecte ale pandemiei. În acest moment există un decalaj mare. Cantitatea de vaccin din țările bogate este foarte mare, chiar și în comparație cu țările cu venituri medii precum Brazilia și Africa de Sud, care au cunoscut o epidemie teribilă și care continuă să vaccineze într-un ritm len”, a declara Bill Gates în urmă cu câteva luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: