Redactia.ro
Home » Știri » Bill Gates, anunțul care dă speranțe omenirii. Când se vor simți primele efecte pozitive ale vaccinării anti-Covid

Bill Gates, anunțul care dă speranțe omenirii. Când se vor simți primele efecte pozitive ale vaccinării anti-Covid

Bill Gates face anunțul care dă speranțe omenirii că viața își va relua cursul obișnuit de până la pandemie cât de curând. Miliardarul este de părere că vaccinarea anti-Covid în masă este măsura-cheie în ceea ce privește revenirea la normal.

Bill Gates, al doilea cel mai bogat om din lume, este de părere că lucrurile vor reveni la normal chiar de anul viitor.

Bill Gates, anunțul care dă speranțe omenirii

Într-o postare de pe blogul său, miliardarul susține că până în primăvara anului viitor vom începe să vedem efectele vaccinării anti-Covid. Bill Gates subliniază că până în vară „viața va fi mult mai aproape de normal decât este acum”.

Mulțumim științei pentru perspectiva că lucrurile își vor reveni la normal după anul teribil prin care a trecut întreaga omenire, mai punctează Gates.

Primele efecte pozitive ale vaccinării anti-Covid

Bill Gates este optimist și în privința vaccinurilor anti-Covid. Miliardarul susține că nu doar că avem deja trei vaccinuri care aparent funcționează împotriva Coronavirus – Pfizer, Moderna și AstraZeneca, ci există mai multe vaccinuri similar care sunt în acest moment în curs de dezvoltare.

Totodată, Bill Gates crede că o cooperare între proiectanții și producătorii de vaccinuri ar putea asigura că vom vaccina suficienți oameni mult mai repede.

„Multe companii farmaceutice văd avantajul de a lucra împreună în moduri noi ca aceasta. Este similar cu modul în care, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, SUA și-au crescut capacitatea de producție la o viteză uimitoare, transformând fabricile de autovehicule în fabrici de tancuri și camioane”, scrie pe blogul său Bill Gates.

Însă, miliardarul recunoaște că cel mai mare impediment ce trebuie în continuare depășit e acela legat de transportul vaccinurilor, distribuirea lor și convingerea oamenilor să accepte să se vaccineze.

Gates este de părere că adăugăm și testele mai bune și mai precise, imaginea de ansamblu începe să arate mai roz pentru întreaga omenire.

Chiar dacă miliardarul se declară încă precaut în ceea ce privește semnalarea mai precisă a momentului în care s-ar termina pandemia, Bill Gates se gândește să abordeze, cel mai probabil anul viitor, o altă provocare mare a omenirii.

„Cooperarea globală este un motiv pentru care anul următor pare a fi unul promițător – și nu numai în ceea ce privește controlarea pandemiei. Cred că lumea are, de asemenea, șansa de a face pași concreți cu privire la una dintre celelalte mari provocări ale timpului nostru: schimbările climatice.”, mai anunță Bill Gates pe blogul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: