Redactia.ro
Home » Știri » Bill Gates, noi dezvăluiri despre vaccinul anti-Covid: ”Vom avea șase tipuri”

Bill Gates, noi dezvăluiri despre vaccinul anti-Covid: ”Vom avea șase tipuri”

Bill Gates

Unul dintre cei mai bogați oameni din lume, Bill Gates, a făcut noi declarații despre vaccinul anti-coronavirus. Miliardarul a dezvăluit că în primul trimestru al anului viitor vom avea șase tipuri de vaccin împotriva Covid-19.

Bill Gates, noi detalii despre vaccinul anti-coronvirus

Miliardul Bill Gates a venit cu noi informații despre cum se va desfășura vaccinarea anti-coronavirus. Potrivit spuselor unuia dintre cei mai bogați oameni ai Planetei, în primul trimestru al anului viitor vom avea,deja, șase tipuri de vaccin împotriva virusului letal, informează playtech.ro

“Estimez că vom avea aproximativ şase vaccinuri aprobate în primul trimestru”, a declarat Bill Gates în cadrul Singapore FinTech Festival.

Vaccinul de la Pfizer şi BioNTech, cea mai mare eficiență

În prezent, doar companiile farmaceutice Pfizer şi BioNTech au dovedit cea mai mare eficiență în crearea vaccinului anti-coronavirus. Dar, Bill Gates a mai precizat, că, în lunile care urmează, vor primi aprobare pentru utilizarea vaccinului anti-coronavirus și companiile: AstraZeneca, Moderna, Novavax şi Jhonson & Jhonson. Marea Bitanie a început deja vaccinarea cu tratament de la Pfizer. Prima persoană din lume care a beneficiat de acesta a fost o bătrână în vârstă de 90 de ani.

”Reglementatorii din Vest fac o treabă foarte bună. Au desfăşurat într-un mod foarte profesionist acest proces în trei faze, au urmărit efectele secundate şi au urmărit eficienţa”, a mai spus fondatorul companiei Microsoft, Bill Gates.

Milionarul a mai declarat că dozele de vaccin anti-coronavirus trebuie administrate și distribuite corect, echitabil.

”Trebuie să ne asigurăm că realizăm distribuţia într-un mod echitabil. Că nu va hotărî averea unui om dacă se va vaccina primul sau nu”, a mai explicat Gates.

În ceea ce privește disponibilitatea vaccinului anti-coronavirus, Bill Gates a mărturisit că trebuie asigurat faptul ca acesta să fie distribuit peste tot în lume, nu doar în țările bogate.

”Încercăm să ne asigurăm că vaccinul va fi disponibil nu numai în ţările bogate. Dar şi în ţările în curs de dezvoltare şi va fi în beneficiul tuturor dacă obţinem asta”, a mai spus Bill Gates.

Într-un alt interviu, Bill Gates spunea că pentru următoarele șase luni ar trebui să manifestăm îngrijorare, deoarece numărul persoanelor care vor fi infectate, va fi tot mai mare.

(…). Ar trebui să fim foarte îngrijoraţi de următoarele 6 luni. Numărul de cazuri va creşte mult. Oamenii ar trebui să înţeleagă că vin ajutoarele medicale, că pot să se comporte mai bine şi să aibă răbdare până în primăvară, când vaccinurile vor începe să reducă cifrele, ne va ajuta şi schimbarea vremii”, a spus a declarat celebrul filantrop pentru CNN.

Tot pentru CNN, Bill Gates a dezvăluit că în India se lucrează la producerea unui vaccin similar cu cel de la AstraZeneca. Vaccinul din India ar avea un preț mai redus, comparativ cu celelalte.

“Avem chiar și o fabrică în India care riscă să producă un vaccin similar cu cel de la AstraZeneca. Am investit deja în acestea. Se vor face la un nivel înalt de producție și vor fi mult mai ieftine. Cel mai greu va fi cu aprobarea tuturor acestor vaccinuri, dar cred că până în februarie aceste probleme se vor rezolva și toate vaccinurile vor fi sigure și eficiente”, a mai spus co-fondatorul Microsoft.

În România, vaccinarea va începe anul viitor, în primăvară. Potrivit autorităților, vaccinarea va fi gratuită și nu va fi obligatorie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: