Redactia.ro
Home » Știri » Blestemul familiei lui Vladimir Putin. Cine este, de fapt, mama președintelui rus

Blestemul familiei lui Vladimir Putin. Cine este, de fapt, mama președintelui rus

GALERIE FOTO (3) Blestemul familiei lui Vladimir Putin

Blestemul familiei lui Vladimir Putin. Maria Ivanovna Shelomova este mama lui Vladimir Putin, dar o altă femeie, Vera, a declarat că ea ar fi cea care l-a născut pe liderul de la Kremlin. Povestea familiei lui Putin este de-a dreptul înfiorătoare. Cum și-a pierdut frații Vladimir Putin?

Blestemul familiei lui Vladimir Putin. Cine este, de fapt, mama președintelui rus

Vladimir Putin este conducătorul Rusiei de mai bine de două decenii. În prezent, este cel mai controversat lider al lumii, având în vedere războiul pe care l-a produs în Ucraina. Putin este destul de rezervat cu privire la viața sa de familie. Maria Ivanovna Shelomova este cunoscută ca fiind mama lui Vladimir Putin. Aceasta provenea din provincia Tver din Zerechye, Rusia. Chiar dacă liderul a recunoscut-o pe Maria, ca fiind mama sa, mai există o femeie care susține că este cea care i-a dat viață, potrivit The Telegraph. Vera Putin s-a născut într-un sat de lângă Ochyor. Femeia a lucrat ca mecanic și operator de mașini agricole timp de opt ani, după care a început o pregătire avansată pe care a terminat-o la Tașkent. În timp ce studia, ea l-a cunoscut pe Paton Privalov, cu care a avut o relație. Conform acesteia, a rămas însărcinată, după care a aflat că Paton era căsătorit. Vestea despre soția lui oficială a lăsat-o cu inima frântă și s-a întors acasă la părinții ei.

Ulterior, Vera s-a căsătorit cu Georgy Osepashvili și s-au mutat în satul Metekhi din Georgia. Și-a luat și fiul nelegitim cu ea, dar soțul ei nu l-a primit pe Vladimir. Astfel, băiatul a fost trimis la bunicii ei, care l-ar fi dat spre adopție. Părinții săi adoptivi ar fi rude îndepărtate ale părinților Verei și nu aveau copii, Vladimir Spiridonovici Putin și Maria Ivanovna Putina. Chiar dacă Vladimir Putin nu a confirmat aceste lucru, Vera susține că a făcut un test ADN, dar nu a primit niciodată rezultatul. Cabinetul lui Putin a negat afirmațiile și jurnaliștii care s-au ocupat de verificarea subiectului au fost implicați în diverse incidente după ce au făcut interviuri cu Vera Putin. Vera a arătat și o poză cu Vladimir la vârsta de patru ani.

Mama lui Vladimir Putin, aproape îngropată de vie

Fratele lui Putin   a murit de difterie, iar părinții săi nu au știut mult timp unde a fost îngropat. După câțiva ani, au aflat că băiatul a fost înmormântat la Cimitirul Piskarevskoye, care a devenit locul de odihnă pentru peste 500.000 de oameni morți în anii Asediului Leningradului. Mama sa, Maria a fost la un pas să fie îngropată de vie .„Mi-a spus că i-a atacat cu cârjele și i-a pus să o ducă înapoi în apartamentul lor”, a scris Putin, adăugând că tatăl său a hrănit-o până și-a revenit și că ea a trăit până în 1999

Putin a declarat într-un interviu că tatăl său avea șase frați și cinci dintre ei au murit în război. Unele dintre rudele mamei sale au fost ucise în conflict. De asemenea, Putin a spus că părinții săi nu i-au urat pe germani, „Cum poate cineva să-i urască pe acei soldați? Erau oameni obișnuiți și au murit și în luptă. (…) Sunt muncitori, la fel ca noi. Au fost trimiși și pe front”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: