Redactia.ro
Home » Monden » Boala care i-a fost fatală lui Costel Corduneanu. Nu a mai avut nicio șansă

Boala care i-a fost fatală lui Costel Corduneanu. Nu a mai avut nicio șansă

Costel Corduneanu a murit.

Costel Corduneanu, cunoscut atât pentru palmaresul său în luptele libere cât și pentru viața sa controversată în afara arenei sportive, a încetat din viață în această dimineață la un spital din Târgu Mureș. După o lungă și grea suferință cauzată de probleme serioase la inimă, fostul campion nu a mai putut fi salvat, în ciuda eforturilor depuse de medici.

Despre Costel Corduneanu se pot spune multe, dar nimeni nu poate nega succesul și determinarea lui în ringul de lupte libere. Participările sale la Jocurile Olimpice și titlul de campion mondial sunt mărturii ale talentului și muncii sale asidue. Din păcate, după retragerea din sportul de performanță, viața lui a luat o întorsătură mai puțin fericită, culminând cu perioade petrecute în spatele gratiilor pentru diverse ilegalități.

Ce boală l-a răpus pe Costel Corduneanu

Născut într-o familie cu tradiție în lupte, Costel Corduneanu nu a excelat doar în arenele sportive, unde și-a adjudecat titlul de campion mondial, dar și-a câștigat reputația de luptător în fața unei boli nemiloase care l-a urmărit timp de mai mulți ani. Cardiomiopatia dilatativă, o afecțiune gravă a inimii, l-a adus în final pe patul de spital, unde a petrecut ultimele săptămâni din viață luptând pentru fiecare respirație.

Informațiile obținute de la Observator arată că starea lui Corduneanu s-a deteriorat rapid, medicii fiind neputincioși în încercările de a-l stabiliza. Deși era pe lista de așteptare pentru un transplant de cord de aproape doi ani, un donator compatibil nu a fost găsit la timp pentru a-i salva viața.

Când va avea loc înmormântarea

În ciuda trecutului său tumultuos, după eliberarea din închisoare, Costel Corduneanu a încercat să se distanțeze de viața publică și să se concentreze pe familia sa. Acest nou capitol din viața lui a fost, din păcate, umbrit de problemele de sănătate care l-au urmărit neîncetat.

Familia și apropiații lui se pregătesc acum să-l conducă pe ultimul drum. Priveghiul va avea loc mâine, 16 aprilie 2024, la La Castel în Iași, unde se așteaptă să vină numeroși cunoscuți, inclusiv Cristi Nucă, pentru a-și lua rămas bun. Momentul va fi unul plin de emoție, reflecție și recunoștință pentru tot ceea ce a reușit să realizeze în ciuda adversităților întâmpinate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: