Redactia.ro
Home » Monden » Boala cu care se confruntă Florin Salam! Un apropiat a dezvăluit tot

Boala cu care se confruntă Florin Salam! Un apropiat a dezvăluit tot

Boala cu care se confruntă Florin Salam

Florin Salam a avut parte de o perioadă delicată. Fratele său, Nelu Stoian s-a stins din viață din cauza coronavirusului, iar acum artistul a fsot diagnosticat cu o problemă frecventă de vedere. O persoană apropiată manelistului a declarat că acesta se confruntă cu probleme de vedere, iar medicul specialist i-a recomandat să poarte ochelari cu dioptrii mari.

Boala cu care se confruntă Florin Salam! Un apropiat a dezvăluit tot

Florin Salam trece prin momente grele. Fratele artistului s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu coronavirusul, iar asta nu este tot! Manelistul în vârstă de 41 de ani se confruntă cu o problemă de vedere. Conform Cancan.ro, un apropiat al acestuia a declarat că artistul a fost diagnosticat cu câteva luni în urmă cu o afecțiunea frecventă a ochiului, și anume conjunctivită.

Această boală nu poate fi tratată, astfel, că artistul este nevoit să poarte ochelari cu dioptrii mari. “Florin are probleme cu ochii, a fost o perioadă când îl ustura în permanență ochii pentru că nu dormea și cânta până dimineața în fum de țigară. A făcut o conjunctivită, nu s-a tratat. Până la urmă a trebuit să-și pună ochelari, pentru că i-a fost afectată vederea. E aproape orb, adică nu mai distinge detaliile”, a spus  un prieten din anturajul manelistului.

Pericolul la care este supus manelistul

Florin Salam poartă ochelari doar viața privată, iar când e pe scenă acesta renunță la ei, deși medicul oftalmolog i-a recomandat să îi poartă cât mai des pentru a nu rămâne fără vedere. La un moment dat se zvonea că artistul nu știe să citească, dar de fapt era această problemă. În timpul live-urilor pe rețelele de socializare, acesta îi ruga pe prietenii săi să-i citească mesajele primite de la internauți.

Cu toate problemele care au apărut în ultima perioadă, artistul are un motiv de bucurie incomparabil. Fiul acestuia, Dani Stoian va deveni tătic pentru prima oară, iar Florin Salam bunic pentru a doua oară. Iubita lui Dani va naște în preajma sărbătorilor de Crăciun.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: