Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Bogdan a dat lovitura cu o afacere inedită în România. A adus ideea tocmai din Thailanda

Bogdan a dat lovitura cu o afacere inedită în România. A adus ideea tocmai din Thailanda

Bogdan Harabagiu a creat un spital pentru plante.

Bogdan Harabagiu, un tânăr antreprenor din Iași, a reușit să dea lovitura pe piața locală cu o afacere inedită care aduce un strop de exotism în grădinile românilor. După patru ani petrecuți în Thailanda, unde a dobândit experiență și pasiune pentru plantele tropicale rare, Harabagiu a deschis un hotel și un spital dedicat acestora.

Cu o viziune îndrăzneață și inovatoare, tânărul antreprenor nu se limitează la vânzarea plantelor exotice, ci oferă întreaga gamă de servicii necesare îngrijirii acestora. Hotelul pentru plante este una dintre ideile sale de succes. Dat fiind faptul că această climă din România nu le permite plantelor tropicale să stea în aer liber pe tot parcursul anului, Harabagiu a pus la dispoziția clienților săi un spațiu specializat de cazare.

Cum funcționează Hotelul pentru Plante?

Clienții care dețin plante tropicale rare pot apela la serviciile hotelului pentru plante al lui Harabagiu. Plantelor li se oferă cazare în spațiul special amenajat, dotat cu încălzire și personal specializat în îngrijirea plantelor exotice. Clienții pot lăsa plantele la acest hotel pentru perioadele în care condițiile meteorologice nu sunt favorabile, asigurându-se că bijuteriile lor verzi sunt în siguranță și primesc îngrijire corespunzătoare.

Cazarea la hotel nu este însă singurul serviciu oferit. Harabagiu s-a gândit și la o secție specială pentru plantele exotice afectate de boli sau frig. Această „clinică” pentru plante asigură tratament și recuperare pentru plantele care au avut de suferit din cauza factorilor externi.

De la Cazare la Spitalizare – Servicii și Prețuri

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor diverse ale posesorilor de plante exotice, Bogdan Harabagiu oferă o gamă variată de servicii, de la cazare la spitalizare. Prețurile pentru cazarea la hotelul de plante pornesc de la 50 de lei și pot ajunge până la 2.500 de lei pentru perioade mai lungi.

În plus, pentru plantele afectate de boli sau frig, serviciile medicale specializate încep de la 50 de lei și pot ajunge la 10.000 de euro pentru plante deosebit de rare sau de dimensiuni impresionante, precum un bonsai de peste 1000 de ani, un măslin mare sau chiar un cocotier.

Afacerea inedită a lui Bogdan Harabagiu a prins rapid în rândul iubitorilor de plante exotice. Clienții apreciază atenția la detalii, grija și profesionalismul cu care sunt tratate plantele lor prețioase. Hotelul și spitalul pentru plante reprezintă o soluție originală pentru cei care doresc să își păstreze și să îngrijească plantele tropicale rare în condiții optime, chiar și într-un climat mai puțin prielnic.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: