Redactia.ro
Home » Știri » Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean se reîntorc în brațele iubirii. Cum și-au surprins fanii cei doi amorezi

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean se reîntorc în brațele iubirii. Cum și-au surprins fanii cei doi amorezi

După ce au surprins pe mulți cu anunțul unei presupuse despărțiri, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au revenit în atenția publicului cu o nouă veste, s-au împăcat. Cei doi îndrăgostiți, care au trecut prin multe împreună timp de doi ani, și-au acordat o a doua șansă la fericire, punând capăt zvonurilor și speculațiilor care au încercat să le submineze relația.

În urmă cu câteva săptămâni, Bogdan de la Ploiești dezvăluia public că relația cu Cristina Pucean a luat sfârșit. ”Ne-am despărțit când eram pe locul 1 în România și tot eu sunt de aproape o lună cu piesa ‘Guli guli’! De data asta chiar am avut probleme ca orice cuplu, iar Dumnezeu știe mai bine ce va urma”, spunea Bogdan de la Ploiești.

”Ea este noua mea iubită”

Totuși, recent, cei doi au surprins pe toată lumea cu un gest neașteptat de împăcare. Nu doar că și-au anunțat revenirea în cuplu, dar au sărbătorit acest moment cu o escapadă romantică în Egipt. Ca să fie sigur că își va surprinde fanii de pe rețelele de socializare, BDLP a publicat două fotografii cu Cristina Pucean, iar la descriere a menționat că: ”Ea este noua mea iubită”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan De La Ploiesti (@bogdandelaploiesti)

Imaginile proaspete cu cei doi îndrăgostiți au provocat o avalanșă de reacții în mediul online. Deși unele voci au fost sceptice, acuzând că întreaga situație ar putea fi o manevră de marketing, altele au fost pline de bucurie și entuziasm pentru cuplul reunit.

Comentariile din mediul online au variat de la îndoieli și suspiciuni, până la expresii sincere de sprijin și urări de fericire pentru cei doi. Cu toate acestea, Bogdan și Cristina au primit și încurajări și mesaje de susținere din partea fanilor lor, care și-au exprimat speranța că relația lor reînnoită va fi una de durată și fericită.

În final, indiferent de speculații și comentarii, cei doi îndrăgostiți par să fi găsit calea către fericire alături unul de celălalt, iar fanii lor rămân alături, urmărind cu interes evoluția relației lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: