Redactia.ro
Home » Monden » Bogdan Mocanu suferă de o boală cruntă! Vedeta a primit cea mai dură lecție de la viață

Bogdan Mocanu suferă de o boală cruntă! Vedeta a primit cea mai dură lecție de la viață

Bogdan Mocanu suferă de o boală cruntă! Vedeta a primit cea mai dură lecție de la viață

Bogdan Mocanu a ajuns în atenția publicului după ce a concurat la emisiunea ”Puterea Dragostei”. Fanele l-au idolatrizat imediat, însă chiar dacă la exterior emană o încredere și perecțiune, vedeta suferă de o boală cruntă. 

Bogdan Mocanu suferă de o boală cruntă

Bogdan Mocanu este unul dintre tinerii care a cucerit showbiz-ul românesc, după ce a concurat la ”Puterea Dragostei”. Vedeta este apreciată și urmărită acum de mii de oameni, iar fanele sunt obsedate de felul cum arătă și cum se comportă tănărul.

Însă chiar dacă aspectul său și caracterul puternic emană o încredere în sine de invidiat, există un lucru care l-a făcut pe Bogdan Mocanu să sufere cumplit. O boală cruntă i-a schimbat cariera, viața și mentalitatea. În cadrul unui interviu, oferit pentru Antena Stars, fostul concuret de la ”Puterea Dragostei” a vorbit despre pasiunea lui, despre schimbarea prin care a trecut, dar a spus și de ce muncește din greu pentru imaginea pe care o afișează în lumina reflectoarelor.

”Contează foarte mult aspectul fizic, căci la prima întâlnire asta vezi și ambalajul vinde. Prima dată m-am apucat de sală la 15 ani când aveam un complex, eram foarte slab, avem toate calitățile, dar nu și mușchi. Acum petrec zilnic câte două ore în sala de sport. Îmi place când intru într-o cameră să se uite toată lumea la mine”, a spus Bogdan Mocanu.

Sub învelișul perfect pe care îl oferă lumii la prima vedere, Bogdan Mocanu se confruntă cu o boală cumplită care i-a adus de multe ori numai probleme. Bogdan Mocanu a declarat că suferă de diabet. Boala l-a învățat cea mai grea lecție și l-a ajutat să își dea seama ce vrea să facă cu viața lui de acum încolo, căci a petrecut destul ca fiind un burlac răzvrătit, iar acum vrea să se pună la casa lui, alături de noua iubită, potrivit spynews.ro.

”Acum am luat și câteva premii, dar diabetul nu mă lasă să fac chiar tot ce pot, însă am făcut și performață, am luat premii, chiar locul patru pe țară. Dar boala nu mă lasă să am foarte multe kilograme ori să mănânc tot ce trebuie. Dar alții nu au mâini sau picioare și tot fac sportul ăsta, eu de ce nu aș face. Dar diabetul este un lucru bun care mi s-a întâmplat pentru că m-a maturizat și am învățat din greșelile altora, pot progresa, nu vreau să-mi pierd anii tinerii. Cred că viața are alt scop, trebuie să fii într-o evoluție constantă”, a mai adăugat acesta la Antena Stars.

Bogdan Mocanu va deveni tată pentru prima dată

Bogdan Mocanu și-a găsit fericirea în brațele unei noi femei, pe care încearcă să o țină departe de ochii lumii. Deși sunt împreună de foarte puțin timp, fostul concurent de la ”Puterea Dragoste” este pregătit să treacă la pasul următor și să își formeze o familie alături de noua iubită. Artistul a dezvăluit că încearcă să adopte o fetiță, care deja îl strigă „tati”.

”Cadoul a fost pentru o fetiță mică pe care încercăm cumva s-o adoptăm. Ne-am atașat foarte mult de ea. Ei îi spune mami, mie îmi spune tati. Și eu sunt uimit de cât de repede au evoluat lucrurile și cât de departe am ajuns, dar este datorită faptului că e altceva, e o persoană mult mai matură decât ce am cunoscut eu până acum. Certurile sunt doar din motive întemeiate, dacă sunt”,a dezvăluit Bogdan Mocanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: