Redactia.ro
Home » Monden » Bogdan Stanoevici va fi depus la Cimitirul Bellu. Trupul lui va fi incinerat

Bogdan Stanoevici va fi depus la Cimitirul Bellu. Trupul lui va fi incinerat

Trupul actorului Bogdan Stanoevici va fi depus la Cimitirul Bellu, vineri, la ora 12:00, iar toți cei care l-au cunoscut vor putea veni să-și ia rămas bun. La dorința celui care a îndeplinit și funcția de ministru, el va fi incinerat, după slujba de înmormântare.

Bogdan Stanoevici va fi depus la Cimitirul Bellu

Bogdan Stanoevici va fi depus vineri, la Capela Cimitirului Bellu, la ora 12:00. Astfel, vor putea veni să-și ia rămas bun toți cei care l-au cunoscut, desigur, în condiții de respectare a normelor anti-coronavirus. După ce preotul îi va face slujba de înmormântare, trupul său va fi incinerat, la dorința regretatului actor, a anunțat pe rețelele de socializare, colega sa de breaslă, Alexandra Velniuc, informează Click.ro.

”Bogdan Stanoevici va fi depus mâine, vineri 15. 01. 2021 la Capela Cimitirului Bellu de la ora 12.00”, a scris Alexandra Velniciuc pe Facebook.

Alexandra Velniuc a primit cu mare tristețe vestea morții lui Bogdan Stanoevici. Într-un mesaj pe aceeași rețea de socializare, l-a catalogat drept un om inteligent, spontan și educat.

”Drum lin, Motecutza! Am jucat cu Bogdan Stanoevici timp de 9 ani. În ultimii 5 ani ne-am petrecut și vacanțele împreună. A fost un Om Bun. Mulți l-ar putea cataloga drep rebel. Era! Teribilist. Așa e! Dar pentru asta îl iubeam. Pentru spiritul lui justițiar, pentru adolescentul întârziat care părea, ceea ce îl făcea fermecător și mereu tânăr. Enervant de tânăr! A fost un coleg și partener de scenă generos. Inteligent, spontan, educat și mai avea o calitate greu de găsit în zilele noastre, a fost un om demn. Era optimist și încrezător, indiferent de situație. Te puteai baza pe el și orice vorbeai cu el, știai că «vorba-i vorbă!» Îi mulțumesc că ne-a fost aproape.  Dumnezeu să-l ia în paza sa!”, a scris actrița pe Facebook, atunci când a primit vestea decesului lui Bogdan Stanoevici.

Cauza morții lui Bogdan Stanoevici

Actorul Bogdan Stanoevici  s-a stins din viață pe data de 12 ianuarie, cu 10 zile înainte să împlinească 63 de ani. Cauza morții a fost îmbolnăvirea de coronavirus. Însă, potrivit unor surse playtech.ro, Bogdan Stanoevici a decedat din cauza unei infecții nosocomiale cu un germene intraspitalicesc extrem de periculos, Clostridium difficaile. El ar fi luat infecția în timp ce a fost internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Sf. Pantelimon. După ce s-a vindecat de Covid 19 și testul i-a ieșit negativ, Bogdan Stanoevici acuza la câteva zile o stare de rău, care s-a agravat.  A fost readus la Terapie Intensivă, unde a intrat chiar în comă, iar din nefericire, pe 12 ianuarie, a pierdut lupta cu viața.

În timp ce se afla din nou internat la secția ATI, acuzând starea de rău, din Franța a venit unica sa rudă, fiul lui. Cu acesta a luat legătură și senatorul AUR, Diana Șoșoacă, care îi va chema instanță pe cei responsabili de deces, mai spun sursele playtech.ro.

“Lucrurile nu vor rămâne așa. Bogdan a fost băgat în comă de tratamentele administrate. El se vindecase de Covid-19, iar decesul a fost cauzat de o bacterie intraspitalicească. Prea mulți oameni mor din această cauză. Doamna Șoșoacă va apela la instanță, pentru a se face dreptate”, potrivit surselor playtech.ro

Bogdan Stanoevci a fost și ministru al Românilor de Pretutindeni, în Guvernul condus de Ponta, în perioada 5 martie-17 decembrie 2014. În 2019, a candidat independent la președinția României. El era împotriva purtării măștii de protecție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: