Redactia.ro
Home » Știri » Bogdan Stanoevici a murit fără a-și împlini visul! Care a fost cel mai mare regret

Bogdan Stanoevici a murit fără a-și împlini visul! Care a fost cel mai mare regret

Bogdan Stanoevici a murit fără a-și împlini visul! Care a fost cel mai mare regret

Bogdan Stanoevici a murit fără a-și împlini visul! Actorul a avut planuri mari pentru el, însă viața a făcut ca drumul pe care pornise să-l întoarcă înapoi. 

Bogdan Stanoevici a murit fără a-și împlini visul

Bogdan Stanoevici a plecat prea devreme dintre noi. Actorul s-a stins din viață, ieri, la Spitalul ”Sfântul Pantelimon” din Capitală, reușind să provoace o durere de nedescris pentru familie, apropiați, dar și cei care l-au iubit și l-au admirat de-a lungul întregii sale cariere. Trist este faptul că marele actor a murit fără a-și vedea împlinit marele vis.

Pe 22 ianuarie, actorul urma să-și sărbătorească ziua de naștere, când împlinea 63 de ani. Acum, familia și cunoscuții sunt îngenuncheați de durere. După ce a stat o lună pe patul de spital, în ciuda tuturor eforturilor depuse de către cadrele medicale pentru a-l salva, din nefericire, cunoscutul actor nu se va mai întoarce acasă, scrie spynews.ro.

Bogdan Stanoevici a murit fără a-și împlini visul! Puțini știu că actorul a luat cu el în mormânt un regret. A luptat toată viața pentr a-și face o carieră în lumea filmului. A plecat din România cu câteva luni înainte de Revoluție și a trăit mai bine de 22 de ani în Franța, așteptând să obțină un rol în casa filmului mondial. Marele său vis era să ajungă să joace la Hollywood, însă viața, din nefericire, a avut alte planuri pentru el.

Bogdan Stanoevici a fost un rebel

Actorul Bogdan Stanoevici a fost considerat un rebel din multe puncte de vedere. Acesta a făcut mereu ce a simțit și ce a vrut, și mai mult, a ales să se căsătorească fără a iubi vreo secundă, doar pentru a reuși să obțină, în cele din urmă, actele legale ca să poată locui în Franța.

În urma căsniciei pe care a avut, a venit pe lume fiul său, care s-a născut și trăiește acum în Franța. A stat timp de șapte ani alături de mama copilului său, însă, și-a luat la revedere în cele din urmă. Bogdan Stanoevici a povestit în urmă cu ceva timp că a păstrat o relație frumoasă cu fosta sa soție, devenind chiar prieteni.

“Am plecat din țară în luna mai a lui 1989. M-am căsătorit cu o franțuzoaică și am plecat oficial, așa cum intenționasem. Asta după ce Radu Beligan îmi interzisese să plec din țară, la un spectacol în Germania. De, eu proveneam dintr-o familie divorțată. Visul meu era să joc la Hollwyood. Doar că nu a fost să mi se împlinească. Atunci am decis să plec din România. Am intenționat să mă stabilesc în Anglia, am dat de o englezoaică, dar nu a mers. Apoi am cunoscut-o pe soția mea, care locuia în Franța. Nu era dragoste între noi, devenisem doar amici. Ne-am căsătorit, dar între timp am stat împreună șapte ani! Și după divorț am păstrat o relație frumoasă”, povestea actorul în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: