Redactia.ro
Home » Sport » Bombă la FCSB! Arda Turan ar putea să bată palma cu Gigi Becali

Bombă la FCSB! Arda Turan ar putea să bată palma cu Gigi Becali

Bombă la FCSB

Bombă la FCSB. Se pare că Gigi Becali s-ar fi înţeles cu jucătorul Barcelonei, Arda Turan. Turcul ar putea ajunge în zilele următoare la Bucureşti.

Gigi Becali vrea cu orice preţ titlul în Liga I, aşa că face totul pentru a-şi realiza visul. După înfrângerea suferită în faţa celor de la CFR Cluj, şeful celor de la FCSB a declarat că în acest moment cu actuala echipă pe care o are nu va putea să o bată niciodată pe Campioana României. Aşa că se pare a decis să aducă întăriri. Potrivit celor de la fotospor.com, Becali ar putea face cel mai mare transfer din România. S-ar fi înţeles cu legendarul Arda Turan. Jurnaliştii turci scriu că, cel care l-a propus a fost Gică Hagi. Iniţiat finanţatorul FCSB-ului nu a vrut să-l transfere, dar la insistenţele lui Mihai Stoica ar fi decis să-l aducă pe turc în România. În Europa perioada de mercato s-a încheiat, dar în Liga I se mai pot face încă transferuri.

Turan a avut cea mai mare cotă de piaţă

Mijlocaşul de 33 de ani valorează în acest moment 800.000 de euro. În 2015, jucătorul turc a avut însă cea mai înaltă valoare de piaţă, de 35 de milioane de euro. În ultima perioadă, Turan a jucat la Istanbul BB, iar după ce şi-a reziliat înţelegerea a revenit la Barcelona. A avut discuţii şi cu Galatasaray, dar transferul nu s-a concretizat. Până acum a jucat la Atletico Madrid, FC Barcelona şi Manisaspor. A câştigat în carieră 8 trofee, şi a făcut parte din echipa care a ajuns în 2008 în semifinalele Campionatului European. A câştigat de trei ori titlul de fotbalistul anului în Turcia.

Citeşte şi: Ionuț Panțîru a primit o veste proastă. Cât va lipsi de pe teren!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: