Redactia.ro
Home » Sport » Ionuț Panțîru a primit o veste proastă. Cât va lipsi de pe teren!

Ionuț Panțîru a primit o veste proastă. Cât va lipsi de pe teren!

Ionuț Panțîru a primit o veste proastă

Ionuț Panțîru a primit o veste proastă. Fundașul stânga va lipsi mai bine de o lună de pe teren, după accidentarea suferită. Bogdan Vintilă caută acum cea mai bună soluţie pentru a-l înlocui.

Ionuț Panțîru s-a accidentat înaintea pertidei CFR Cluj-FCSB, scor 1-0. Mai întâi s-a crezut că este o accidentare mai uşoară, dar medicii au dat verdictul. Fundașul stânga va lipsi cel puţin o lună de pe teren, astfel va pierde toate meciurile care au mai rămas din sezonul regulat. Panțîru a jucat 24 de partide în Liga I şi cupe europene, în acest sezon.
Bogdan Vintilă este nevoit să caute o altă soluţie pentru a acoperi golul lăsat de jucătorul de 23 de ani. FCSB îi are pe banda stângă pe Marko Momcilovic și Aristidis Soiledis.

Panțîru, criticat de Gigi Becali

A fost o vreme când patronul celor de la FCSB era foarte mulţumit de prestaţia jucătorului. La momentul respectiv spunea că este printre cei mai buni fundaşi stânga din Europa. Însă, nu a durat mult până când Gigi Becali a dat de pământ cu Panțîru.

„Eu sunt vinovat. L-am făcut cel mai mare fundaș stânga din Europa. I-am dat 10.000 de euro de cheluială și i-am făcut salariul de 10.000 de euro. Eu singur. Avea 6.000 de euro. I-am zis că dintre toți fundașii stânga din Europa îl aleg pe el. L-am sunat și l-am certat. I-am zis: „Te-am făcut cel mai mare din Europa. Acum nu te bag nici în Liga 2, bă băiatule”, spunea Gigi Becali.

Panțîru a ajuns la FCSB în vara lui 2019 şi a semnat un contract pe 5 ani. În Liga I, fotbalistul a mai jucat pentru Politehnica Iași din 2017 până în 2019.

Citeşte şi: Scoțienii îl laudă pe Ianis Hagi! Îl compară cu Ronaldo!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: