Redactia.ro
Home » Știri » Bombardamentele din Israel distrug familii și povești de dragoste. Scrisoarea unei femei însărcinate către soțul ucis în război te va lăsa fără cuvinte

Bombardamentele din Israel distrug familii și povești de dragoste. Scrisoarea unei femei însărcinate către soțul ucis în război te va lăsa fără cuvinte

GALERIE FOTO (2)

Războiul din Israel a făcut până în prezent peste 2.600 de victime, iar conflictul continuă. În urma bombardamentelor, sute de persoane nevinovate și-au pierdut viața, iar multe dintre poveștile lor sunt pur și simplu sfâșietoare.

Bombardamentele din Israel distrug famii și povești de dragoste. Scrisoarea unei femei însărcinate care și-a pierdut soțul în război

O tânără a redactat o scrisoare profund emoționantă către soțul său, un militar israelian căzut victimă în conflictul cu Hamas. Ziv Navon a transmis cuvinte pline de durere către partenerul ei de viață, un militar israelian ucis de Hamas. Din nefericire, tragicul eveniment l-a lăsat pe băiețelul lor orfan chiar înainte de a se naște.

Cei doi s-au căsătorit acum un an și formau o familie fericită, visând la un viitor împreună. Chiar în urmă cu puțin timp, se bucurau de o vacanță în Seychelles și plănuiau să-și construiască o casă. Cu toate acestea, conflictul armat i-a despărțit definitiv.

tanara vaduva
O tânără însărcinată și-a pierdut soțul în războiul din Israel

„Scrisoare de dragoste soțului căzut la datorie:

Soțul meu, bărbatul meu frumos, iubirea vieții mele până în ultima mea zi, încă nu pot digera dezastrul teribil care ne-a lovit și mi-a schimbat viața. Ai plecat printre primii, așa cum îți este caracteristic, intrând într-o misiune imposibilă, o singură forță împotriva a zeci de teroriști, și ai luptat până în ultima clipă împotriva acestui infern cu curaj ,așa cum te știe fiul nostru Ido.

Știu că ai fi făcut-o iar și iar pentru a salva oamenii și țara noastră, în războiul pentru casa noastră. A fost dragoste la prima vedere, era clar că tu ești jumătatea mea pe lumea asta și i-am mulțumit lui Dumnezeu că te-a adus la mine. Din fericire, ți-am spus tot timpul cât de mult te iubesc în fiecare secundă a zilei. O dragoste adevărată pentru care mă dor acum toate oasele.

Cu doar puțin timp în urmă eram în vacanță în Seychelles, ne plănuiam viața împreună și așteptam să ne construim mica noastră casă după atâția ani în armată în funcții solicitante pentru amândoi. Erai împlinirea tuturor viselor mele și știam cât de noroasă sunt că copilul nostru va crește după imaginea ta – cea mai talentată persoană pe care o cunosc, cea mai inteligentă, amuzantă, frumoasă, valoroasă și cu suflet bun.

Nu exista nimeni care să nu se fi îndrăgostit de tine!!! Nu credeam că un lucru atât de perfect există pe lume! Inima mea este sfâșiată și sângerează. Caut puterea de a mă ridica, dar îți promit că îmi voi dedica viața copilului nostru. Acesta este un copil care nu va ajunge să-și cunoască tatăl uimitor, dar îi voi oferi toată dragostea care i se poate oferi astfel încât să nu simtă lipsa ta și îi voi spune copilului nostru ce erou a fost tatăl său și câți oameni a salvat.

Tu ești mândria noastră! Te iubesc până la sfârșitul vieții mele, martor mi-e Dumnezeu pentru totdeauna. Nu mă despart de tine. Îți mulțumesc pentru toată dragostea și fericirea pe care mi le-ai oferit, chiar dacă a fost pentru atât de puțin timp”,  a scris Ziv Navon, soția militarului căzut la datorie.

Echipele de experți militari din Israel au analizat trupurile victimelor atacului recent al organizației Hamas asupra comunităților din apropierea Fâșiei Gaza și au descoperit numeroase semne de tortură, viol și alte acte oribile.

Bombardamentele din Israel continuă. Deja au murit sute de civili nevinovați

Un număr de aproximativ 1.300 de cadavre au fost aduse la o bază militară din Ramla, situată în centrul Israelului, unde echipele specializate efectuează investigații criminalistice pentru a stabili identitatea victimelor, precum și împrejurările în care aceste au murit.

Israelul înaintat o cerere către cei 1,1 milioane de locuitori din nordul Fâșiei Gaza pentru a se deplasa într-o regiune mai sudică. Aproximativ 500.000 de oameni s-au adăpostit în școli, aflate sub supravegherea ONU și în alte clădiri. Armata israeliană a confirmat că șase lideri importanți ai organizației Hamas au fost uciși în cursul atacurilor recente asupra Fâșiei Gaza.

Conform autorităților palestiniene, peste 2.670 de persoane au pierit în Fâșia Gaza până luni dimineața, iar mai mult de 9.600 au fost rănite. Situația este critică în spitalele din Gaza, unde stocurile de combustibil se apropie de epuizare, având resurse pentru doar pentru încă două zile. În plus, lipsa energiei electrice reprezintă o amenințare pentru viețile a mii de pacienți, potrivit informațiilor furnizate de ONU.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: