Redactia.ro
Home » Știri » Bonuri de masă pentru o categorie de vârstă. Vezi dacă te încadrezi și tu

Bonuri de masă pentru o categorie de vârstă. Vezi dacă te încadrezi și tu

Bonuri de masă pentru o categorie de vârstă. Vezi dacă te încadrezi și tu

Bonuri de masă pentru o categorie de vârstă. Mai exact este vorba despre pensionari. Parlamentarii vor să aducă în plus 300 de lei la pensie, prin bonuri de masă. În această situație se află peste 4.5 milioane de romani.

Proiectul de lege este în parlament și are șanse mari să fie votat. Bonurile vor avea voaloarea de 15,09 lei. Însă, pensionarii trebuie să îndeplinească o condiție pentru a beneficia de ele: nu mai pot folosi in schimb alte facilitati, cum ar fi calatoriile gratuite cu trenul.

Bonurile le vor primi la fel ca angajații. Adică, în ziua în care este achitată și indemnizația din partea statului. Acestea ar fi valabile timp de 30 de zile.

Bonuri de masă pentru o categorie de vârstă. Vezi dacă te încadrezi și tu

„Astfel, in cazul in care biletele de valoare nu au fost folosite in cursul anului, de catre pensionarii din sistemul asigurarilor sociale de stat, din sistemul de pensii si asigurari sociale de stat pentru agricultori, precum si de catre pensionarii din celelalte sisteme proprii de asigurari sociale, acestea pot fi compensate in tichete de masa”, se arata in expunerea de motive a initiativei legislative.

„De acestea (tichetele de masa) vor beneficia aproximativ 4.537.000 de pensionari, aflati in evidenta Casei Nationale de Pensii Publice, precum si cei aflati in evidenta Caselor Sectoriale de Pensii”, mai precizeaza initiatorii proiectului legislativ, informează bzi.ro

Citește și: Rodica Popescu Bitănescu și Andrei Șerban, propuși cetățeni de onoare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: