Redactia.ro
Home » Știri » Bonuri de masă și tombole pentru cei care se vaccinează anti-Covid! Ministrul Sănătății a făcut anunțul

Bonuri de masă și tombole pentru cei care se vaccinează anti-Covid! Ministrul Sănătății a făcut anunțul

Ministrul Sănătății anunță bonuri de masă și tombole pentru cei care se vaccinează anti-Covid! Iată ce propuneri mai face șeful Sănătății pentru a accelera campania de vaccinare în România.

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a propus Guvernului mai multe măsuri care să accelereze procesul de vaccinare anti-Covid.

Acordarea de bonuri de masa și chiar tombole, precum și vaccinarea oamenilor în ambulatorii sau acasă sunt doar câteva dintre propunerile Ioanei Mihăilă pentru a accelera campania de vaccinare anti-Covid din România.

Bonuri de masă și tombole pentru cei care se vaccinează anti-Covid

“Noi am venit cu propuneri pe care le-am înaintat Guvernului, propuneri care au fost discutate cu Comitetul Naţional pentru Coordonarea Activităţilor de Vaccinare. În acest moment, pe lângă acţiunile pe care le-a pregătit Ministerul Sănătăţii legate de oferirea posibilităţii de vaccinare în ambulatorii, în sensul acesta avem pregătită o Ordonanţă de Urgenţă care probabil că va fi promovată în săptămânile următoare, şi la domiciliul pacientului de către medicul de familie, am venit, de asemenea, cu propuneri de recompensă pentru cei care se vaccinează de acum înainte, dar şi anumite măsuri care să recompenseze şi pe cei vaccinaţi anterior şi pe cei care doresc să se vaccineze de acum înainte.

Deocamdată, avem în lucru o propunere pentru acordarea unor bonuri de masă, pentru cei care se vor vaccina de acum înainte, şi suntem în discuţii, încă nu avem o formă finală, a unor loterii la care să participe toate persoanele vaccinate care doresc acest lucru.

Cam acestea sunt măsurile pe care le avem agreate în acest moment, urmând să vedem dacă considerăm oportun, fie ca ele să fie extinse, dacă sunt de succes, fie să fie înlocuite cu alte măsuri dacă se consideră necesare.

În momentul acesta, loteria este încă la stadiul de discuţii, vom veni cu mai multe propuneri, vedem care sunt cele mai uşor de operaţionalizat şi acceptat de Guvern şi acelea vor fi implementate”, a declarat Ioana Mihăilă pentru News.ro.

Etichete: