Redactia.ro
Home » Monden » Bordea rămâne fără premiul America Express? Actorul ar fi bun de plată după ce a încălcat regulamentul emisiunii FOTO

Bordea rămâne fără premiul America Express? Actorul ar fi bun de plată după ce a încălcat regulamentul emisiunii FOTO

GALERIE FOTO (2)

Bordea rămâne fără premiul America Express? Actorul ar fi bun de plată după ce a încălcat regulamentul emisiunii. Iată toate detaliile!

Bordea ar fi bun de plată după ce a încălcat regulamentul America Express

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt câștigătorii America Express 2023! În cursa finală America Express 2023 au luptat cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Cei doi sunt prieteni, de o viață, chiar de pe vremea când amândoi erau studenți la Facultatea de Actorie.

După aproape două luni de competiție, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat marele premiu la America Express 2023, amuleta supremă în valoare de 30.000 de euro. Cu toate acestea, Bordea se pare că a dat de necaz. Iată de ce!

Cătălin Bordea a declarat că dacă va câștiga competiția „America Express” își va face un tatuaj specific experienței sale în emisiune. Ei bine, această promisiune a fost îndeplinită, însă înainte de difuzarea ultimul episod al competiției, cel în care a fost declarat câștigător alături de Cortea.

Zilele trecute, a fost surpins de presă la o benzinărie și urmărit până la sala de forță. În momentul în care a coborât de la volanul mașinii a fost fotografiat. În imaginea, devenită rapid virală se poate observa noul său tatuaj de pe gât, o stea mare care seamănă izbitor cu emblema America Express, potrivit  Cancan.ro.

Se pare că Bordea ar fi încălcat clauza de confidențialitate din contractul semnat cu trustul Antena 1, unde se stipulează că dacă unul dintre concurenți dezvăluie date confidențiale câștigătorul concursului trebuie să plătească nu mai puțin de 100.000 de euro din buzunarul lui, explică sursa citată. Nu se știe încă dacă fapta lui Bordea îi va aduce repercursiuni.

Sursa foto:  Cancan.ro

Ce nu s-a văzut pe TV la America Express

Bordea și Cortea au mărturisit acum că în cadrul competiției au trecut prin mici certuri care nu s-au văzut la TV, însă au dat rapid uitării discuțiile contradictorii pentru a putea lupta ca o echipă. Iată că eforturile celor doi s-a valorificat ieri seară când au primit trofeul America Express:

„Acum ne aducem şi noi aminte exact pe unde am fost, când am văzut emisiunea, că acolo faci atât de multe lucruri într-o singură zi şi după aia încă una şi încă una şi nu mai ştii ce ai făcut. Este fascinant.

Noi am mai plâns şi după ce s-a stins camera. Am avut şi nişte certuri care nu s-au văzut, dar micuţe. Aşa între băieţi. Noi nu ne-am certat la modul să ne supărăm. Noi, de acasă de când am plecat, am zis că dacă ne certăm sunt certuri goale şi am spus că dacă ţip la tine, de fapt ţip prin tine. Şi tu încasezi, şi tu zici: linişteşte-te. Nu, nu ne-am certat. Şi a mers”, au explicat Cătălin Bordea şi Nelu Cortea.

 

Sursa foto: observatornews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: