Redactia.ro
Home » Homepage » Boris Johnson, fotografiat cu cămașa ieșită din pantaloni când saluta mulțimea. Ce se observă în imagine

Boris Johnson, fotografiat cu cămașa ieșită din pantaloni când saluta mulțimea. Ce se observă în imagine

Boris Johnson, fotografiat cu cămașa ieșită din pantaloni când saluta mulțimea. Ce se observă în imagine

Boris Johnson a fost fotografiat cu cămașa ieșită din pantaloni când saluta mulțimea, pe stradă. Iată imaginea cu fostul premier al Marii Britanii care circulă în mediul online.

Boris Johnson, fotografiat cu cămașa ieșită din pantaloni când saluta mulțimea. Ce se observă în imagine

Boris Johnson ar fi gata să lupte, din nou, pentru postul de premier al Marii Britanii după ce a demisionat în iulie după o serie de scandaluri și după ce cea care l-a urmat, Liz Truss, a demisionat după doar 45 de zile.

Presa de peste hotare a relatat că Boris Johnson și-ar fi întrerupt vacanța din Caraibe și s-a întors sâmbătă dimineața în Londra tocmai din acest motiv, dar încă nu există declarații oficiale în acest sens.

O imagine cu fostul premier al Marii Britanii circulă acum pe Internet, spre deliciul multora dintre internauții mai cârcotași. Boris Johnson a fost fotografiat, pe stradă, cu cămașa ieșită din pantaloni. În partea din față, cămașa albă este așezată cum trebuie, atât că la spate se observă cum iese din pantalonii căzuți ușor de pe șold. În acel moment, Boris Johnson saluta cu mâna stângă mulțimea, când sacoul dat la o parte lasă la vedere o parte din piele.

„Boris s-a întors din Caraibe ca să candideze iar la postul de premier. Pantalonii picau de pe el când a salutat mulţimea😎” – este textul scris de jurnalistul Dan Barbu în mediul online, text care apare lângă fotografia cu pricina.

Românii care au văzut imaginea cu Johnson au lăsat comentarii mai mult sau mai puțin inspirate.

„E pus pe fapte mari, dupa cum se vede !”, a scris o persoană într-un comentariu.

„.păi, dacă Boris nu a avut până acum frizer, n-o să mai găsească nici croitor !😊”, a mai spus cineva.

„Un personaj politic despre care istoria va aminti in timp. Politicianul modern, nu conteaza aspectul ci baile de multime daca are lipici la electori. Succes !”, a comentat altcineva, care i-a luat apărarea politicianului britanic.

Potrivit analiștilor politici, favoritul de până acum la postul de premier al Marii Britanii ar fi fostul ministru de Finanțe, Rishi Sunak, care a pierdut în fața lui Liz Truss la începutul lunii septembrie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: