Redactia.ro
Home » Homepage » BREAKING NEWS Accident mortal la o trecere de cale ferată! În dubla tragedie au fost implicați și copii

BREAKING NEWS Accident mortal la o trecere de cale ferată! În dubla tragedie au fost implicați și copii

GALERIE FOTO (3) BREAKING NEWS Accident mortal la o trecere de cale ferată! În dubla tragedie au fost implicați și copii

Un accindent de proporții a avut loc, în urmă cu puțin timp, la o trecere de cale ferată din Suceava. Din primele informații, se pare că șoferul autoturismului a traversat calea ferată când trenul era mult prea aproape, de unde s-a produs și tragedia. Accidentul s-a soldat cu victime în stare gravă, în timp ce două persoane nu au mai putut fi salvate.

Accident ferovir mortal în Suceava

Un cumplit accident feroviar a avut loc în această după-amiază. Din primele informații, autoturism marca Audi a fost lovit din plin de trenul interregio București Nord – Suceava la trecerea de nivel de cale ferată dintre Salcea și Prelipca. Mașina a fost complet distrusă și, inițial, nu se putea observa dacă sunt victime.

Din primele informații, două femei au fost găsite fără suflare și medicii nu au mai putut face nimic pentru ele, suferind răni incompatibile cu viața. Ceilalți doi pasageri erau copii, ambii fiind găsiți în stare extrem de gravă, unul dintre ei chiar fiind inconștient.

Mașina a fost complet distrusă și victimele au rămas prinse între fiare. După cum se vede în imagini, autovehiculul marca Audi a deviat direct într-un stâlp, după ce ar fi fost târât peste 200 de metri.

Martorii s-au mobilizat

Reprezentanții Poliției au declarat că martorii de la fața locului au intervenit încă dinainte ca echipajele de salvare să ajungă la fața locului. Trecătorii au scos cei doi copii în afara autovehiculului complet distrus, înainte ca salvatorii specializați să ajungă.

Oamenii legii au intervenit cu declarații și au precizat că ambele femei din mașină au decedat imediat după impact, în timp ce copiii au fost scoși de martorii tragediei. Unul dintre ei a fost găsit inconștient, iar medicii sunt rezervați în cazul lor.

Conform organelor de poliției, zona aceea este renumită deja pentru accidente feroviare, multe dintre ele chiar soldate cu morți.

„Pasagerele din spate au decedat în mașină. Doi copii au fost scoși până la sosirea echipajelor de inervenție chiar de martori. Ambulanțele au plecat cu cei doi copii spre spital. Urmează să se facă cerceările la fața locului. Aici au fost multe accidente rutiere și, din păcate, cele mai multe mortale.”, au declarat reprezentanții Poliției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: