Redactia.ro
Home » Monden » BREAKING NEWS Viorel Lis a făcut infarct. Fostul primar, operat de urgență! Cum se simte

BREAKING NEWS Viorel Lis a făcut infarct. Fostul primar, operat de urgență! Cum se simte

GALERIE FOTO (2)

Viorel Lis se află într-o stare delicată, după ce a făcut infarct duminică dimineață. Fostul edil al Capitalei a fost operat de urgență.

În urma intervenției chirurgicale, medicii i-au pus un stent. În tot acest timp, Oana Lis a fost alături de soțul ei și speră să treacă cu bine și peste această încercare grea, potrivit spynews.ro.

Viorel Lis a ajuns la spital cu arsuri grave

Viorel Lis are parte doar de necazuri în ultima vreme. Luna trecută, Viorel Lis s-a ales cu arsuri grave și a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Acesta se recupera după ce a fost infectat cu COVID-19.

Soțul Oanei Lis s-a ales cu arsurile după ce a adormit cu piciorul pe radiator. Din fericire, acesta s-a recuperat rapid.

„Noi locuim în sectorul 3, unde nu e căldură mai deloc. I-am cumpărat un radiator lui Viorel că muream de frig în casă. Și el stă și moțăie, săracul, toată ziua. La un moment dat, a adomit cu piciorul pe radiator. A făcut arsuri la picior, am ajuns cu el la spital.

Asta e, și el de vină că și el a fost primar, să o tragă acum! El are și diabet și, se știe, că diabeticii au probleme mari cu picioarele, care se umflă. Asta îi mai trebuia acum și niște arsuri. L-au bandajat acolo, la spital, acum trebuie să-i îngrijesc eu rănile”, a povestit Oana Lis, la un post de televiziune.

Fostul edil suferă și de diabet, afecțiune care în timp i s-a agravat.

Ce moștenire îi lasă Viorel Lis soției sale

Viorel Lis este extrem de atașat de soția sa, iar Oana a demonstrat de-a lungul timpului că îl iubește pe Viorel.

Fostul politician a hotărât să îi lase moștenire toată averea sa. Încă din 2016, Viorel Lis i-a cedat partenerei sale de viață firma de publicitate Atractiv Trading SRL, care însă nu se află într-o situație foarte bună.

Aceasta a făcut în 2020 doar 934 de lei, înregistrând un deficit de peste 36.000 de lei, iar datoriile ajungând până la 795.000 de lei. Agenția nu are niciun angajat și nu mai avea nicio activitate din anul 2001.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: