Redactia.ro
Home » Breaking News » BREAKING! UDMR iese de la guvernare

BREAKING! UDMR iese de la guvernare

BREAKING! UDMR iese de la guvernare

UDMR a anunțat în această seară că „aici lucrurile se opresc” și cel mai probabil formațiunea se va retrage de la guvernare, în contextul în care nu s-a înțeles nici cu PSD, nici cu PNL, după rotativa guvernamentală.

Ce declarații a făcut Kelemen Hunor, liderul UDMR

Slabe speranțe ca formațiunea să mai rămână la guvernare, a dat de înțeles președintele partidului UDMR, Kelemen Hunor, în această seară.

„Nu am reuşit să ajungem la un consens. Regret mult”, a spus Kelemen Hunor, în această seară.

Decizia a fost luată în urma neînțelegerilor pe tema împărțirii ministerelor din Guvern.

„Putem accepta Energia și Mediul. Dacă s-au răzgândit, cu părere de rău, nu putem participa în continuare la guvernare”, a mai spus el, comentând că UDMR nu este „cârpa nimănui”, a spus și Csoma Botond, liderul deputaților UDMR.

„Acum aproape o săptămână am discutat şi colegii au spus că nu putem continua nici cu Ministerul Dezvoltării, nici cu Ministerul Mediului. Eu am spus că nu este corect pentru că avem rezultate la cele două ministere. Se văd aceste rezultate, am lucrat profesionist, transparent, predictibil şi foarte serios la toate ministerele.

Sportul ca si IMM ca si turismul au dispărut din schemă. Noi am spus să mergem pe acordul din coaliţie. Nu se poate. Am spus atunci să mergem pe o variantă unde UDMR păstrează Ministerul Dezvoltării şi căutăm soluţii pentru Ministerul Mediului. Când eram aproape de soluţii ne-am trezit că nu se poate. Trebuie să mergem şi fără Dezvoltare şi fără Mediu”, a declarat Kelemen Hunor, potrivit Antena 3 CNN.

Știre în curs de actualizare…

BREAKING! UDMR iese de la guvernare
Foto: George Călin / Inquam Photos
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: