Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte, decizie neașteptată după ce a anunțat despărțirea de Florin Pastramă

Brigitte, decizie neașteptată după ce a anunțat despărțirea de Florin Pastramă

Brigitte Pastramă divorțează de Florin Pastramă.

Brigitte a decis să se despartă de Florin Pastramă, după trei ani de căsnicie. Vedeta nu a mai suportat certurile și agresiunile din partea lui și a luat o hotărâre radicală.

Brigitte renunță la numele Pastramă

După ce s-a despărțit de Florin Pastramă, bruneta a luat decizia să renunțe și la numele lui de familie. Deocamdată, doar pe contul de Facebook.

Vedeta a decis să-l folosească pe cel al fostului soț, astfel că pe social media, Brigitte este Năstase. Mai mult, vedeta și-a schimbat și statusul relației, iar acum pe profilul ei apare că este singură.

Brigitte s-a săturat de bătăile soțului ei

Fosta soție a lui Ilie Năstase a explicat care sunt motivele pentru care a decis să divorțeze. „Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură.

De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. (…) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (…) Am decis să merg mai departe singură”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars.

Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor de la emisiunea „Ferma”. Spre surprinderea tuturor, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au luptat pentru dragostea lor și le-au dovedit tuturor că iubirea lor este puternică.

Căsătorie cu peripeții

Cu toate astea, cei doi au întâmpinat numeroase situații dificile, iar în urmă cu câteva zile, Brigitte și Florin s-au separat după 3 ani de căsnicie. Căsnicia lor nu a fost numai lapte și miere. Pe de o parte Brigitte l-a acuzat pe Florin că e agresiv cu ea. Dar pe de altă parte i-a urmărit fiecare pas.

„I-am pus camere peste tot în casă, nu poate face o mișcare fără să știu eu! Poate nu este tocmai în regulă, dar la cât m-am ars în căsniciile anterioare, cât de mult am suferit…Doamne, cât de mult am fost înșelată, cât de mult am fost trădată, consider că acum trebuie să fiu mereu vigilentă, să aflu eu tot”, a recunoscut ea la o emisiune tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: