Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Sfăt îl acuză pe Florin Pastramă de violență: „Nu mai are ce căuta în viața mea”

Brigitte Sfăt îl acuză pe Florin Pastramă de violență: „Nu mai are ce căuta în viața mea”

Brigitte Sfăt îl acuză pe Florin Pastramă de violență

Brigitte Sfăt îl acuză pe Florin Pastramă de violență. Vedeta a anunțat în urmă cu o zi că divorțează de Florin Pastramă, după 3 ani de căsnicie. Brigitte a făcut noi declarații acide la adresa soțului ei. Fosta soție a lui Ilie Năstase își acuză partenerul de violență fizică.

Brigitte Sfăt îl acuză pe Florin Pastramă de violență: „Nu mai are ce căuta în viața mea”

Brigitte Sfăt a anunțat că divorțează de Florin Pastramă. Bruneta a făcut noi dezvăluiri despre sotul ei, mărturisind care este, de fapt, motivul divorțului. Vedeta a vorbit în cadrul unei emisiuni despre divorțul de Florin Pastramă. Brigitte Sfăt a declarat că scandalurile în care a fost implicată în ultimii ani, au determinat-o să ia această decizie. De asemenea, bruneta l-a acuzat pe soțul ei că este violent. În prezent, Florin nu mai locuiește cu Brigitte.

Eu nu mai am bărbat. Pur și simplu, sunt singură. În decursul acestor 3 ani, când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. Pot să spun că decizia de a opri toate aceste lucruri vine și datorită faptului că nu îmi aparțin acele mizerii. Sunt un om care a muncit toată viața. Am fost de prea multe ori cu persoane care pur și simplu nu au avut ce căuta lângă mine. Vreau să tai din rădăcină și, până la urmă, am decis că este mai bine să merg în viață singură. Am făcut prea multe compromisuri”, a declarat ea la Antena Stars.

Brigitte divorțează de Florin Pastramă

Brigitte susține că între ea și Florin Pastramă nu va mai exista nicio cale de împăcare. Fosta soție a lui Ilie Năstase a mai spus că vrea să uite tot ce s-a întâmplat și să meargă mai departe. „În perioada asta am fost târâtă în multe procese care nu mi-au aparținut, în multe scandaluri. De câte ori am încercat să fac ceva bun, public s-a văzut altceva. Nu e ceea ce îmi doresc de la viața mea. De exemplu, mi s-a stricat frigiderul și au venit doi oameni și m-au întrebat: ‘Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla când vă târa prin parcare și vă bătea?’.Multă lume mă întreabă lucrul ăsta. Până la urmă, ce mi-a făcut fostul meu soț, Ilie, dar să faci așa ceva ziua, în amiaza mare, fără niciun regret, ăsta e cel mai urât lucru.Florin nu mai are ce să caute în casa mea, în viața mea, niciunde. Florin nu mai există”, a mai declarat Brigitte la Antena Stars.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă divorțează după 3 ani de căsnicie. Bruneta a anunțat separarea care va avea loc la notar. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentrue emisiunea Ferma. Relația lor a fost una plină de momente tensionate, iar episodul în care bruneta a fost pusă la pământ de Florin și lovită în public a șocat multă lume.„Am trăit trei ani în mocirlă, o să divorţăm la notar, nu avem de împărţit, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte Sfăt, în exclusivitate pentru Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: