Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Pastramă are o soră mai mică. Cum arată și câte operații estetice are

Brigitte Pastramă are o soră mai mică. Cum arată și câte operații estetice are

GALERIE FOTO (4) Brigitte Pastramă are o soră mai mică

Toată lumea știe cine este Brigitte Sfât, cu cine s-a iubit și cum a reușit ea să rămână o femeie puternică indiferent de situație. Cu toate astea, puțini știu că aceasta are două surori, cu care vedeta are o legătură specială. Mezina familiei este cea mai retrasă din lumina reflectoarelor.

Brigitte Pastramă are o soră mai mică. Cum arată și ce face aceasta

Brigitte Sfăt are o poveste de viață destul de amplă, iar toată lumea o știe. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că vedeta mai are o soră mai mică. Brigitte și Cristina sunt cunoscute de public, dar Gabriela, mezina familiei Sfăt a încercat să stea departe de ochii curioșilor.

Aceasta a preferat să trăiască diferit, față de celelalte două surori ale sale, care adoră să fie în centrul atenției. Gabriela, blondă cu ochii albaștri, preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Deși pare uimitor, aceasta nu a apelat la medicul estetician, și seamănă leit cu mama ei. În prezent, Gabriela locuiește în Timișoara, și se bucură de o viață simplă alături de soțul său iordanian și de băiețelul lor. Chiar dacă sunt la distanțe mari, cele trei surori păstrează legătură și profită de momentele libere pentru a se întâlni.

Brigitte Sfăt și cele două surori

Cristina, sora lui Brigitte este de o frumusețe rară. Slabă, înaltă, aceasta a pozat pentru mai multe reviste din Italia, acolo unde locuiește de mai bine de zece ani. „Sunt plecată de la 24 de ani. Norocul e că fac puţin cu avionul, cam cât aş face cu maşina de la Timişoara la Arad, aşa că nu mi se pare că aş fi prea departe de casă”, spunea la un moment dat Cristina.

Se pare că blondina are afaceri cu mașini în Italia, iar în România are un salon de înfrumusețare. Brigitte rămâne totuși, cea mai rebelă dintre toate. Bruneta s-a îndrăgostit de actualul său soț pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma, iar ulterior au decis să se căsătorească. Brigitte a fost căsătorită înainte cu Ilie Năstase, de care s-a despărțit într-un mare scandal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: