Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Sfăt s-a operat din nou! Ce și-a făcut la față soția lui Florin Pastramă

Brigitte Sfăt s-a operat din nou! Ce și-a făcut la față soția lui Florin Pastramă

Briggitte Sfăt nu renunță la intervențiile estetice. Dacă până acum a avut o problemă cu buzele, de data aceasta vedeta a trecut pragul cabinetului medical pentru o altfel de procedură, tot în zona feței.  Ea a avut grijă ca acest lucru să-l afle și fanii ei, drept urmare s-a filmat direct din cabinetul doctorului.

Ce intervenție și-a făcut Brigitte Sfăt

Brigitte Sfăt și-a făcut o nouă intervenție pentru a fi mai frumoasă. Vedeta a trecut iar pragul medicului estetician pentru o procedură: de conturare a feței. Ea a ținut să le arate și fanilor acest lucru și s-a filmat direct din cabinetul doctorului.

Sora sa a sfătuit-o să facă noua intervenție

Brigitte a povestit în filmare că a recurs la această procedură la sfatul surorii sale. În plus, este una de lungă durată. La final, forma feței brunetei va fi una mult mai ascuțită și va avea un aspect mai tânăr.

”Am urmat sfatul surorii mele, Cristina. Doamna doctor a ales o procedura simpla si de lunga durata pentru a-mi contura fata, ascuti barbia si corecta denivelarile pielii. Aceasta procedura are ca si rezultat final, obtinut intr-o saptamana, ascutirea formei fetei, dar si intinderea pielii, dand un aspect juvenil si de lifting facial.”, a scris Brigitte în dretul filmării.

Colaj cuBrigitte înainte și după intervenția estetică.

Brigitte a trecut prin 20 de operații estetice

Soția omului de afaceri Florin Pastramă, Brigitte, arată impecabil la cei 42 de ani pe care-i are și asta datorită operațiile estetice pe care le-a suferit de-a lungul anilor. Brigitte Pastramă și-a pus implanturi mamare, a recurs la implant de sprâncene, are o reconstrucție musculară la nivelul feței, un transfer de grăsime, botox, și-a mărit fesele și lista de intervenții chirurgicale poate continua. Bruneta se simte excelent în pielea ei, dar cel mai probabil nu se va opri aici cu operațiile.

Bruneta a mărturisit că și-a făcut prima intervenție în anul 1997, dar în timpul mariajului cu fostul jucător de tenis Ilie Năstase a ajuns de nenumărate ori pe mâna medicilor esteticieni.

Frumoasa vedetă a declarat că a început să se opereze din cauza dramelor și frustrărilor prin care a fost nevoită să treacă. Actuala doamnă Pastramă a suferit până acum 20 de operații, unele dintre ele fiind pentru a repara intervenții mai vechi care nu au fost făcute ca la carte.

„Când m-am căsătorit cu Ilie, el avea o altă relație cu o altă femeie, iar de atunci de frustrare am început să mă operez. La față și la sâni, mi-am făcut operații de implanturi. Iar la vreo două săptămâni, în urmă cu doi ani, am făcut o embolie pulmonară și era să îmi pierd viața”, spunea în trecut Brigitte.

Fosta soție a numărului unu mondial în tenis a cheltuit până acum pe operațiile estetice o mică avere. Brigitte Pastramă a scos din buzunar circa 30.000 de euro, o sumă deloc neglijabilă.

Frumusețe pe muchie de cuțit. Cum s-au transformat vedetele cu ajutorul operațiilor estetice, unele devenind de nerecunoscut!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: