Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Pastramă, nevoită să plătească un liceu privat pentru fiica sa, în urma notelor obținute la Evaluarea Națională. Detaliile le-a dat chiar Sara 

Brigitte Pastramă, nevoită să plătească un liceu privat pentru fiica sa, în urma notelor obținute la Evaluarea Națională. Detaliile le-a dat chiar Sara 

Fiica lui Brigitte Pastramă a obținut o notă bună la Evaluarea Națională, însă nu a reușit să intre la liceul dorit, motiv pentru care mama ei va plăti un liceu privat. Iată ce a declarat Sara!

Brigitte Pastramă, nevoită să plătească un liceu privat pentru Sara

Într-un interviu oferit chiar în timpul petrecerii susținute cu ocazia zilei sale de naștere, Sara a mărturisit că nu a intrat la liceul dorit și că mama sa este nevoită să plătească un liceu privat pentru a se asigura că educația ei este la nivelul așteptat: 

„Nu, nu am intrat (n.r. – la liceul unde își dorea). Am luat o notă destul de bună și am intrat la un liceu foarte prost. Am intrat la un liceu cu 3 note mai mici decât nota pe care am luat-o eu. Acum o să mă duc la un liceu privat pentru că nu sunt deloc fericită cu liceul la care am intrat. M-am dus zilele acestea de la școala unde am fost și acum trebuie doar să mă duc la școală și să plătească mama suma. Așa mă transfer, mă înscrie”, a explicat situația prin care trece, chiar Sara pentru ego.ro.

Brigitte Pastramă i-a impus reguli clare fiicei ei 

Sara, fiica lui Brigitte Pastramă recunoaște faptul că mama ei este extrem de dură cu ea în ceea ce privesc ieșirile, plecările în afara Bucureștiului sau dormitul la prietene. Totuși acest lucru se întâmplă din cauza vârstei fragede pe care o are, de doar 15 ani. 

„Nu mă lasă să fac foarte multe. Să ies afară seara, mă lasă să ies afară până la 22.00-23.00 maximum. Nu prea mă lasă să dorm la prietenele mele acasă, abia m-a lăsat ieri, de ziua mea. Cam atâta nu mă lasă. Nu mă lasă să plec altundeva, în alt oraș, fără să fie și ea cu mine”, a declarat Sara pentru aceeași sursă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Brigitte Pastrama (@brigitte_pastrama)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: